Snszasla Kubra91 o an zaten ağzınızdan çıkanı külahımız görmüyor endişe etmeyin gergin yada sakin olmak da etkilemez sizi 🤗 hem sizi anlarlar zaten doğum çok farklı bi konu ayrıca anlamasalar bile umurunuzda olmasın 🥰 önemli olan en saglıklı şekilde ve güzelce bebeğinize kavuşmanız gerisini zaten rabbim öyle güzel ayarlamış ki gerisi siz ne yaparsanız yapın akışında gidiyor 🥰
Serpil-3 Yenianne001 tecrübeli bir anne olarak size şöyle anlatmak isterim iki çocuğum var ikiside sezaryen mecbur kaldım çünkü çatım çok dardı ağrım tutmuyor ve 4-5cm ile doğum başlıyor ama haberim olmuyordu ve mecburen sezaryen oldum ama normal doğumla hiç farkı yok dersen buna katılmam çünkü normal doğumda alttaki dikiş sadece yüzeysel ve en geç 8-10 günde iyileşir ama sezaryen öyle mi asla eskisi gibi olmayacak bir dikiş en az bir yılda kendinize geliyorsunuz çünkü tam sekiz kat dikişin var içerde her üşütmede gaz sancısı çekiyorsun çok fena bişey dış görünüş asla yerine gelmiyor kesi izi tamamen kaybolmuyor çocuğunu rahatlıkla kucağına alamıyorsun hele ilk günlerde öksüremezsin bile yani korkutmak istemem ama normal doğurabiliyorsan asla sezaryen düşünme haa bunları yazarken bende üçüncüye hamileyim bu arada yani sezaryen korkusu başladı bende de Allah yardımcımız olsun
Yenianne001 Serpil-3 amin hepimizin Allah yardımcısı olsun. Bence vücuttan vücuda de değişiyor. Benim 20 yaşında doğum yapan komşum var dha çok küçük yaşı. Spinal oldu maşallah tığ gibi açıyor karnını sadece dikiş izi var 5 parmak kadar
Hypatiaa Snszasla çook tesekkür ederim. 😊Allah kuzuya sağlıklı huzurlu başarılı bir hayat nasip etsin dilerim. Tekrar geçmiş olsun.
Serpil-3 Yenianne001 canım yaşla alakası yok çünkü ben ilk doğumumu 18yaşında yaptım yani 20yıl önce ikinciyi 22 yaşında yaptım bu acılar ağrılar o zamanın acılarıydı ve inanmazsın ama hala gaz sancısı çekiyorum kesiler de öyle 5parmak falan değil 17-18cm kadardı şimdi daha küçük kesiyorlarsa bilmem ama bu çocuğun başı ile alakalı
Gulcannnn Snszasla o kadar güzel anlattınız ki gözlerim doldu rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın ❤️🙏 bizde inşallah sağ Salim kucağımıza alırız ❤️🙏
Snszasla Gulcannnn amin inşallah 🥰inşallah canı gönülden diliyorum rabbim herkese kolaylıkla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗
WmonallissA Snszasla Sağlıkl bütürsünüz inşallah, bende 36. Hafta doğum yapmıştım, 4 gün hastanede kalmıştık, maşallah kuzuya dirençliymiş 🧿 güle güle büyütün inşallah 🙏🏻