Snszasla Hypatiaa düşüncenize saygı duyuyorum tabiki 🥰 ben de isterdim ki zor olmasın ve kolay olsun nasibimiz böyleymiş çok şükür buna da ☺️ Başlığa onu eklemek aklıma gelmedi açıkçası gelseydi inanin ki eklerdim ürkütmek yada korkutmak istememiştim illaki zor anları var ama hayat yaşadıklarımızdan ibaret sonucda benim de hikayem böyle oldu umarım sizinki daha güzel olur canı gönülden diliyorum 🤗
Hypatiaa Snszasla çook tesekkür ederim. 😊Allah kuzuya sağlıklı huzurlu başarılı bir hayat nasip etsin dilerim. Tekrar geçmiş olsun.
Sevda27 @Snszasla amin inşallah çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun kesinlikle herşey nasip her zorluğa rağmen yavrunuzla eve gelmek hamdolsun herşeye değer zaten güzel güzel sağlıkla büyütün tatlı bebişinizi inşallah🤗
Snszasla Sevda27 kesinlikle öyle hamdolsun bugünümüze 🥰amin inşallah allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🤗
Kubra91 Snszasla vallaha olurken korktum gerçekten zor bir dogumunuz olmuş rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin benimde ilk gebeliğim 29+3teyiz şuanda vallaha çok tedirginim hani düşük falan yaşamadım çok şükür ama cidden korktum şuan evladını zi rabbim hayırlısı ile büyütmeyi sağlık sihati nasip etsib 🙏
Snszasla Kubra91 amin inşalllah allah razı olsun 🥰yok yok korkmayın ben korkmadım ki sadece acısı fazla oldu biraz sabır istiyor gerçekten sizi korkutmak istemem herkesin doğum şekli kaderinde çoktan yazılı o yüzden hiç korkmayın rabbim gücünü kuvvetini sabrını mutlaka veriyor ki zaten en çok evlat için dayanıyorsunuz 🥰 inşallah ki güzel ve kolay bi doğumuz olur bizde buradan okuruz 🤗
Aselbade Snszasla masallah sana ya valla helal olsun guzel anne benimde cuma gecesi suyum geldi ama oyle boyle degil hastaneye 10 dk mesafedeyim gidene kadar full geliyodu yani durduramiyorumda neyse sabahin 6si doktorum muayene etti acilma.yok 1 cm bile degil nstye baglaniyorum sancim cikiyo yatis yaptilar sancim gdigi icin nstde ölüyorum sancidan inliyorum resmen yarim saatte bir nerdeyse gelip bakiyolar aciklik varmi diye yine yok 1 cm hep bebek kanalada girmemis suyumda geliyo surekli oglen 12 ye kadar sanci cektim ama oyle boyle degil her seferinde aha bu sefer aciklik olucak diyorum ouyo en son hemsireye dedim doktoruma soyleyin ben sezaryen istiyorum dayanamiyorum dedim doktorumda sagolsun hemen geldi tekrar belki bi gelisme vardir diye bakti yok anam 1.cm den fazla olmuyo tamam dedi sezaryene aldi 12.10 geçe kizimi kucagima verdiler allahim herkese.o duyguyu yasatsin insallah suan yanimda uyuyo guzelim senin hikayeni okuyunca icim bi.tuhaf oldu gercekten helal olsun sana dayanilmaz bi agri yasadigim icin biliyorum rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin insallah♥️
Snszasla Aselbade çok teşekkür ederim allah razı olsun 🥰 senin doğumun da zor olmuş sende cekmişssin o sancıyı gerçekten zor açılma oldu olacak diye daha çok sabretmeye uğraşıyorsun ama senin olmamış doktorda hemen almış ne kadar güzel benim doktorum ısrarla almadı sezeryana halbuki çok istedim ama demekki kaderde bu şekilde yaşamam varmış unutmayacağım bi an oldu bana çok şükür ki sende bende sağlıkla evlerimizde evlatlarımızlayız 🥰 sabrın sonu gerçekten selametmiş insan onu anlıyor rabbime binlerce kez şükürler olsun her anına ayrı ayrı değdi 🤗sağlıkla büyütelim inşallah 🤲🏻
Mavilotta Inci20192021 anladım ilk defa duydum Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla sağ salim kucağınıza alırsınız hiçbir sorun yaşamadan🙏
MomC6 Snszasla keyifle okudummm sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyütün yavrunuzu inşallah darısı bizlere olsun 💛 böyle okudukça anneliğin ne kadar kutsal bişey olduğunu bir kez daha anlıyorum. Gerçekten hakkı ödenmez annelerin.. 🥰💕
Snszasla MomC6 amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰gerçekten öyle kutsal ve güzel ki insan başına gelmeyince anlamıyormuş ben diyordum ne var ki bunda hatta o annelik duygusu hemen gelir mi ki diyordum ama gerçekten de geliyormuş rabbim kadınları öyle bi yaratmış ki gerçekten hayran kalınası bi durum 🥰hepimiz sağlıkla evlatlarımızı büyütelim inşallah 🤗
Yenianne001 Meryemece1 ağrı kesicilerle hafifliyormuş ben kendimi korkutmamakta çalışıyorum bi de herkese kum torbası konmuyormuş bazı yerler hiç koymuyormuş. Ama bebek varken sancı çekerken ağrı kesici yapılamıyor, içilemiyor. Dediğiniz gibi herkesn kendi tercihi. 🌸🙏🏻🥰 maşallah size de
Dilekku1 Snszasla bende tam 36 haftada doğurdum suyum gelmişti normal doğum yapmıştım sağlıkla büyütün inşallah çok geçmiş olsun
Snszasla Dilekku1 çok teşekkür ederim allah razı olsun🥰 erken geldiler ama sağlıklı geldiler ya önemli olan gerçekten de o en çok korktuğun küveze filan girmesi gelişimini tamamlayamamasıydı çok şükür ki rabbim okadar güzel ayarlamış ki hiç birini yaşamadık darısı tüm isteyenlere olsun 🤗🥰
Dilekku1 Snszasla bende çok korkmustum çok şükür kuveze girmedi 1 gün yatıp evimize döndük. Sadeece sarılık geçirdi onuda hastaneye yatmadan atlattık. Allah çocuklarımıza da bizlerede sağlık versin. Sizde sağlıklı şekilde büyütün inşallah. Ben de şimdi 2.ciye hamileyim :)