Snszasla öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün, geçmiş olsun. Tabi ki tercih meselesi ama sadece bir şey sormak istiyorum, sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın. Benim doğum korkum var canım da çok tatlı okudukça nefesim daraldı bir kere daha iyi ki sezeryan istiyorum dedim. Ben çok okudum araştırdım doktorlarla konuştum normal doğum ile sezeryanın tek farkı bebeğin alttan çıkarken ağzına burnuna değen bakterilerin onu hastalıktan korumasıymış. Çok şükür bebeğiniz de sizinle dayanmış, su azalınca ani durumlar gerçekleşiyor bebeğe ve bana zarar gelsin istemiyorum. O yüzden spinal sezeryan istiyorum, burda bir çok spinal hikayesi okudum siz de okumuşsunuzdur belki aşırı olumlu şeyler. Şimdi diyorum ki dikiş de oluyor alttan. Bana karındaki dikiş daha kolay geliyor alttaki dikişten. Tabi ki yaşamadım bilmiyorum ama idrarda yanma, pansuman, eş ile ilişkide ağrı.. yanlış mi düşünüyorum ya da benle aynı fikirde olan var mi bilmiyorum ama sadece 1-2 gün kalkmakta zorlanma yaşanacak, o da anne oluyoruz kolay değil tabi ki. Neden sezeryan istemediniz bunca zorluğa rağmen, gücümüze hayran kaldım maşallah 🧿🧿🙏🏻😇🌺🌸