Cananmesutdilek canım ben neler denedim kilom 70 lerdeydi insilin direnci vardı konya ya Ali Acar diye bi doktora gittim 1 bucuk yıldır evliyim doktora 6 ay gitmişimdir tedavi için bir kere aşılama yaptırdım tutmadı sonra dedim ki tamam bitti artık gerçekten de çok yoruldum vücut olarak git gel olarak artık bitti dedim gitmiyordum tedaviye bıraktıktan sonra 3 ay boyunca regl olmadım olmuyordu hiç bir şekilde doktora gittim regl söktürücü ilaç verdi kullandım ettim yine fayda etmedi sonra bir gitmem de artık ödem oluşmaya başladı neden olmuyor diye doktora gittim bu ay içerisnde doktor ultrosana aldı bi baktık ki kese oluşmuş hamile kalmışım kan verdim beta 1267,37 çıktı doktor da ben de regl dönemimi bilmediğimiz için 3 4 haftalık dedi şuan 5 hafta 6 günlük inşallah yarın tahliller için doktora gitcem pko strese sıkıntıya asla gelmiyor inan ki neler yaptım hiçbiri işe yaramadı kafanı rahat tut bak ne güzel doktor engel yok demiş ben en son gittiğimde bana da aynısını dedi senin ve eşinin çocuğu olması için hiç bir engel göremiyorum dedi eğer ki konya yakınlarındaysan Ali Acara git görün mükemmel bi doktor biraz ücreti fazla ama