Bir_prensesannesi58 Detayliya girdiniz mi. Hamileligin başindan beri hep ayni cinsiyetimi söylediler 🤔
91ARIN91ASK Bir_prensesannesi58 başından beri hep aynı cinsiyeti söylediler bana detaylıda %bir milyon erkek dedi Doktorum
Mervetekmn Bir_prensesannesi58 15-19 hafta kız dedıler 2doktorda 23.hafta detaylıda ögrendık erkek 🤣37+2 hala erkek🤣 Aras mertimiz🤣
bsraYsf2323 Bir_prensesannesi58 Canım benim annem kardeşime hamileyken hep kız dediler annemin son haftalarında erkek olduğunu öğrendik 🤦🏻♀️😂
YagzKbra3 Kiz dediler 22 haftadan sonra erkek oldugunu öğrendim ama detayliya girmemistim oglumda. 🥰 1 oglum var 3 yaşında. nasıpse simdide 1 kızım olacak bunda detayliya girip emin olduk 😁30 haftaligiz ..
Bir_prensesannesi58 bsraYsf2323 İyi bari son dakıka olsa öğrendiniz ☺️ Geçen. Bir post açıldı burda kadına hep kız demişler bir doğmuş erkek Doğumda öğrenmişler 🤷♀️😃
Sedagb Bir_prensesannesi58 hamileliğimin başında kız dediler. Detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik😅
bsraYsf2323 Bir_prensesannesi58 😂😂 olabiliyor öyle ama sonuçta alışveriş hep kız için yapılmıştı 🤦🏻♀️😂
26Merve Cancana_ Bende çok fena kız hissediyorum arkadaşım bir oğlum var ama yine %80 erkek dediler 😂
Cancana_ 26Merve Allah gönlümüze göre versin insallah degisir benim erkek senin kiz olir ama umidim fazla kalmadi tek umidim detaylı 😂
Cigdem_ckmz Bir_prensesannesi58 ablamın eltisi gecen dogum yapti 9 ay boyunca kiz dediler dogumda erkek oldu hepimiz şok olduk olabiliyor bazen ama cok nadir
Bir_prensesannesi58 Cigdem_ckmz Ay. Gerçekten mi yani bu dönemde olmaz diyoruz ama böyle oluyor yani ve gerçekten çok olduğuda oluyor yani peki detyaliya falan girdimi acaba. ☺️ Saglıcakla büyütsün 🤲
MerveAkty Bir_prensesannesi58 bende 13 haftalıkken neyse o cıktı 😁 ama cevremde 20 haftalık olana kadar erkek dendi ama kızmış