Giiiiiz Sibelglgakn bende 36+6 yim aldım çayı ama doğumdan sonra içerim diyodum bende burda bekliyim 🥰
prensmusta Sibelglgakn süt arttırmak için damla ve humana çay aldım,cuma günü sezeryanım var,doktoruma sordum damlayı bir gün önceden kullanabilirsin ,daha önce kullanma dedi
Hanz Sibelglgakn ben 29 haftaligim gunde bir tane iciyorum kabiz olunca ozellikle ic dedi doktorum bir problem olmadi doktor eger size icme dediyse bisey diyemem sadece adacayi icme dedi bana
Sibelglgakn Giiiiiz valla bende aldim. Gebelikten dolayi ne yesem boğazımda bi dolgunluk oluyor midem boğazımda gibi rezene içsem faydası olur mu acaba ? Belki rahatlatır biraz
91ARIN91ASK Derenannecik45 zayıflattığını düşünmüyorum çünkü hamile kalmadan 4 sene önce ameliyat olmuştum o zaman her gün günde 3 bardak içiyordum kilo kaybım hiç olmadı
Sibelglgakn Derenannecik45 aaa peki aktaran alınan mi yoksa dogus liptonun markası mi ? Ben doğusun aldim paket
Sibelglgakn prensmusta aaa ne güzel bizden önce bebeğine kavuşuyorsun maşallah 🤗🤗 bende mide rahatlatır diye içmeyi düşünüyorum
Derenannecik45 Sibelglgakn aktardan alıp cezvede kaynatılan 😊 kız kardeşim 90 dan 70 e düştü ve sütü taşıyordu
midekoruyucu Sibelglgakn rezene bilmem ama ben 10 haftalığım henüz, doktoruma hangi bitki çayını içebilirim dedim papatya ve ıhlamur dışında bişey içme dedi onu da en fazla 2 çay bardağı dedi
91ARIN91ASK Derenannecik45 işe yarıyorsa çok iyi normal çay sevmiyorum zaten rezene demler demler içerim artık