Busraksu Kızların merhaba 🌼 21 haftalık hamileyim hareketlerini falan nasıl hissediyorsunuz ? Ben teknelerini hissediyorum ama dönmesini falan hissetmiyorum
Nnjwkwkl Busraksu bende tekme degl ama içerden gezintisini his ediyorum ama böyle pata kute birşey daha hissetmedim arada oluyor ama daha ufak sert hissetmek mümkün degl dedi doktorum
Nurganime Busraksu ben tekmesini hissediyorum sanki içerde futbol oynuyor oğlum karnım yok ama haraket etmesi belli oluyor karnimda
Busraksu Nnjwkwkl 24. Haftadan sonra daha çok hissediliyormus sanırım birde ilk gebelikte geç hissediliyormus , benim rahim ağzım uzunlugum 33 mm çıktı progestan kullanmaya başladım 😣
Busraksu Nnjwkwkl detaylıda karından 25 mm ölçüler erken doğum riski var dedi ben kendi doktoruma gittim sonra vajinal usg den bakınca 33 mm çıktı
Nuurrmom Busraksu benimde 33. Vajinal den bakıldı geçen hafta. Karından 40 diyordu halbuki doktor. Ama bana bir şey yapılmadı iyi denildi
Busraksu Nuurrmom 21+1 bende benimde 33 mm progestan basladi korkuyorum bende ama 2 hafta varmış aramızda korkmamalimiyim bilemedim 🙄
Nuurrmom Busraksu benim detaylı ultrasonda da 20+0ken 33 mm demişti doktor. 22+4 Ken de 33 ölçüldü geçen hafta. Ama iki doktorda olması gereken uzunluk. 25 mm altı riskli dedi. Neden progestan verdiler onu anlamadım
Busraksu Nuurrmom tedbir amaçlı yinede kullan dedi doktor bende çok araştırdım 25 mm altı riskli diye duydum bende hep