Hulya19s 17 hafta 4 günlüğüz hareketlerini daha hissetmiyorum hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım ilk gebeliğim
Tugceasel_ Hulya19s ilk gebeliğim 18+5 de hissetmiştim hareketlerini seğirme şeklinde şimdi 25 haftadayız tekmelerden uyuyamıyorum 🙈❤️
Beyzan Hulya19s tam 20+2 de hissetmiştim oğlumun hareketlerini. sonra bir başladı hiç durmadı çok şükür doğuma kadar 😀 heyecaniniz çok normal çok az kalmış 😌 yakında başlar güçlü tekmeler🤰
Dilek_25 13, 14 haftalıkken falan az az hissediyordum 17 haftadan sonra daha kuvvetli hissetmeye başlafım şuan23 haftalığız
Mervekklkdmn Haftadan itibaren iki üç günde bir iki defa damar atar gibi hissettim bugün 21. Haftaya girdik iki gündür çok şükür net şekilde hissediyorum. Bildiğiniz ayağını vurup kaçıyor dışardan da net şekilde gözükmeye başladı.
babymom- İlk gebelik olmasına rağmen 16 da hissettim ben 22. Haftada dışardan bile belli olmaya başladı 😊
Esmaa1692 Bende 18+ 5 deyim hissetmedim hiç ne zaman hissederim bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum bende sizler gibi😊
merweeilbey1 Hulya19s bende aynı 😉 beraberiz 17+4 haftalığız benimki sert tekmeci en ufak bir tatlı kırıntısı yesem hemen tekmeliyor oluşum bide çok dönüyor tabi benim ikinci hamileliğim ben bildiğim için gazla hareketini ayırt edebiliyorum
bsraYsf2323 Hulya19s 18 de hissetmeye başlamıştım ama ilk gebeliğin için tam anlayamıyordum 20. Haftamda tam hissetmeye başladım artık ve şuan 28+6′yız bebeğim kıpır kıpır Çok şükür 🤲🏻🌸💕🤗
Hulya19s 19.2 halen pek fazla bişi hissetmiyorum ve hissetmediğimde korkuyorum iki gün önce kıpır kıpırdı şimdi çok yavaş yada hiç hareket etmiyor bilmiyorum