deletedmom43 xkyerva deletedmom351 Benim eşimi çağırmadılar. Sadece benden eşimin bilgilerini aldılar o kadar
deletedmom351 deletedmom43 İşte hepsi farklı işliyor bende anlamadım 😂 adamı mecbur getirmiştim sağlık ocağına
deletedmom43 deletedmom351 Valla bende anlamadım. Hepsinin prosedürü farklı sanarsın baksan😁 Millet kendi gidip kayıt oluyormuş mesela, benimkiler ben hastaneden pozitif sonucu alıp daha eve gidemeden aradı. Hamileymişsiniz gelin kayıt yapalım diye🤣
Deletedmom15257 1prensesannesi deletedmom43 SultanYenihan deletedmom351 SrpCiveKl Semos55 kızlar gittim kayıt yaptım herhangi evrak istenmedi form doldurdu ve kaydımı yaptı orda 19 hafta görünüyordum kendi haftam 18+1 20 haftada gel dedi asi yapılacak diye bide 24 te ikinci doz sonra kan ve d vitamin ilacını verdi geldim 😍çok tsk.ederim sayenizde gittim yoksa şimdi gitmezdim
1prensesannesi xkyerva vayyy anasini neler var boyle bisey var mi insanin isini zorlastirmaktan baska bisey degil ne demek baba gelsin imza atsin ben şok ben ikinci dogum olacak hiç birinde istemediler
deletedmom43 deletedmom351 1prensesannesi Verdiğim cevap şu oldu”önce bi eve girmemi bekleseydiniz” dedim🤣🤣🤣🤣🤣
SultanYenihan Deletedmom15257 sağlık ocağına kaydını yaptır canım 20. Haftamda benım de var aşım onlar yönlendiriyor
1prensesannesi deletedmom43 hahahahha demek bi günde bütün işini halletmeni istediler kız seni ikinci kez yormadan 😂😂😂😂
1prensesannesi deletedmom43 he sen gözlerinin önündesin 😂 ne istiyon yolunun ustuymus zaten sevinçlerinden dayanamayıp çağırmışlar herhalde😅😅
EsraElms Kızlar bana 20. Haftada bi doz vuruldu başkada vurulmadı bu ikinci doz üçüncü doz nasıl oluyo
deletedmom43 1prensesannesi Sonra test yaptırdığım hastanedeki arkadaşları da arayıp azarlamıştım. İşiniz gücünüz yok, yemeden içmeden hemen aile hekimini mi aradınız diye🤣