momelif Gullukarakus yani pcom var ama henuz dogm yapmadm cikali beri ama dogm yapilir tabi nden yapilamasn yumrtlaklarda 10-15 civari kucuk kistler oluyor ve bu sendrom cok yaygin maalesef
momelif Gullukarakus yani onu dr bilir ama bu bir tne kist deil yumrtaligin icinde birsuru kucuk kist aldirmak orda kalmasndan dha riskli bnce yinede dr unuza danisablrsiniz bnde dha yeni cikti okdr detay bilemiorm
Fatma4495 Benim arkadaşım bekar ondada var 3 aydır hergün adet kanaması gibi kanaması vardı tekrar kontrole gitti bununla yaşamayı öğreneceksin bir tedavisi yok demiş ama doğum yapamazsın falan dememiş muhtemelen bekar diye
Gullll35 Bendede var pcos.inşallah doğumla sonuçlanır ilk gebeliğim😌bizlerin düşük riski fazla oluyormuş
Gullukarakus Gullll35 dısuk rıskım yokmus ama ileride cocuk ıstedıgımde yıne tedavı olmam gerekecel oyuzden kurtulabılıyorsam kurtulayım dedım
Gullll35 Gullukarakus bana da korunuyorken olmaz zaten çocuğun korunmana gerek bile yok dedi doktorum,bir ayda hamile kaldım bu sefer de tutunamayabilir kistlerden dedi 8. Haftaya geldik artık tutundu da ama düşük de sık oluyor pcosta diyo😌 Progestan kullanıyorum inşallah düşmez
Gullukarakus Gullll35 valla bana vermıstı progestn kullanmadım bile dusun artıl ama cokk sukur ıyıyız yarın 11 haftaşık olcagz