Sumoss 19+3 olduk kendimi cok iyi hissediyorum gogus hassasiyetim vs gecti sizler nasilsiniz 2 gun once gobek deligi agrim vardi o da gecti
Baloglusumm Sumoss bende 19+0 oldum aşırı halsizim 3 4 gündür bugün sanki biraz iyiyim inşallah böyle devam eder
Essuu Sumoss bende 19+5im. bebek hareketlerini hissediyor musunuz ? Ben daha hissetmiyorum , tedirgin oluyorum
Ozge1708 Sumoss Bende 20+2 haftamdaym canm. Arada baş ağrısı dışında bi şikayetim yok artk çok şükür.
Sumek15 Sumoss 19+1 haftaligiz alt bölgem yatakta sağa sola dönerken, sabah kalktıgımda bi yarim saat falan siddetli agrım oluyor şimdilerde yürürkende oluyor. Bebegim sol kasikta sürekli hep ordan tepikliyor😅 ara ara batma kramp gibi ağrı da hissediyorum.
Baloglusumm Sumoss evet hissediyorum 16 haftalarda karnimda geziyordu şimdi bazen midem de tekme hissediyorum bazen de vajinamda tekme atıyor resmen çıkacak diye korkuyorum Allah yardımcımız olsun inşallah hergun olmasada hissediyorum ağrı olarak da başım çok ağrıyordu kemiklerim agriyordu geçti çok şükür kalça ağrım vardı amaaann sayarsak çok valla 😀😀😀
Ataninannesi Merhabaaa 🥰🥰 ben de 18+2 yim ama bebek hareketlerini çok hissetmiyorum bağırsaktan mı bebekten mi geliyor anlamıyorum ufak bir kıpırtı oluyor sonra gazım oluyor
Sumoss Ataninannesi ilk gebelik mi ? Benim ilk ve bende bazen pit pit hissediyorum bazen hic hissetmeyirum canim normal heralde
Sumoss Essuu canim bende ara ara hissediuorum pit pit gibi ama bazen olyor hic hissetmiyorum bendede var o korku
Essuu 19 haftalık arkadaşlar Peki detaylı ultrason yaptırcak mısınız? Ben çok korkuyorum yaptırmasam mı diye tereddütteyim .
Gzmbrs35 Essuu Ben yaptır derim baya inceleniyor çünkü 😊 Hareketlere gelince de bende baya kasiklarim da hissediyorum 2 gündür 20 haftalık olduk çarşamba giricem detayliya kismetse😊
Ataninannesi Sumoss değişik herkese göre farklı işte kuzum ben yarın cinsiyeti öğrenicem 😂 ben bayağı geriden gidiyorum