Gamzeecrin06 Kizlarrrr erkek ve kiz bebekde vucud degisikligi farkli olur diyorlar meselâ kizda basene kilo alinir erkekde alinmaz gibi vs vs vs… iki cocuga hamile ve cinsiyet ogrenmis anneler soyĺeyebilirmi alakasi varmi?
Gizemceylan Gamzeecrin06 evet aynı şeyleri bende duydum erkek bebeğe hamileyim ve sadece göbeğim var 🙂
Deletedmom15 Gamzeecrin06 nasıl alakası olabilrki bilimsel açıdan hiç bş dayanağı yok benm ablam bi oülan bi koz doğırdu kızda hiç kilo almadı oğlanda basenleri yan yağları falan cıktı tamamen kişinin bünyesiyle yedikleriyle alakalı bi durumdr
Tazeanne0 Gamzeecrin06 ahaha sanki bir sinirle söyledin gibime geldi okurken postu sinirli okudum biraz 😅 ç ok iyi ya
Zehraerdgn Gamzeecrin06 22. Haftamdayim gobegim henuz cikmadi 9 kilo aldim orantili aldim sanirim ekstra beliren bi yerim olmadi 🤣
Ezel_hazel Kıza hamileyim sanki bütün kiloyu basenlerime arka tarafima almış gibiyim şok oldum Başka hiç bir yerimde kilo almış belirtisi yok yanaklarim bile aynı. ilk kızımda böyle değildim ama şimdi 2. Kızda öyle oldum inşallah geçer:/
Deletedmom15 Gamzeecrin06 herkese göre farklı işte canım öyle inanmamak lazım yani bi kaç rastlantıya
tazegebee Gamzeecrin06 benim gozlemledigim kadarıyla doğru. cinsiyet erkek benimde sadece göbeğim var yuvarlak arkadaslariminda hep erkekti onlarinda oyleydi. hatta bi arkadasimin cinsiyeti daha belli degildi karni hafif çıkmıştı resmen ben erkeğim diye bagiriyordu 😂
NAZ2333 Gamzeecrin06 evet canm ben kizimda cok kilo aldim her yerimden kalcalarim buyudu kollarim iki kol oldu resmen simdi 16 haftalik hamileyim sadece karnim var ve 13+3te doktorum erkek dedi