__zulalguzell16 Merhabalar 38+4 deyim akşam her zamankinden biraz daha sık ağrılarım vardı bu sabah nişan dedikleri hafif kanlı sümüksü bir yapı geldi ara ara regl olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyor kasıklarımda bunu yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ne kadar sonra ağrılarınız arttı ve doğumunuz gerçekleşti
Duygukocc __zulalguzell16 benim nişanımın geldikten 1 gün sonra sabah suyum geldi canım akşamındada doğurdum nişandan sonra en geç 1 hafta içinde doğum yapıyorsun artık çok yaklaşmıssın doğuma sağlıcakla alırsın inşallah kucağına bebeğini 👶🏻👶🏻😊
Busra5168 __zulalguzell16 bende çatı muayenesi olduktan sonra lekem gelmişti ama geçti Bi daha gelmedi mantar olduğu için fitil verdi onu yaptıktan sonra gece hafif pempemsi kahve rengi gibi lekem geldi acaba nişan mı bendu bunu merak ediyorum ya
Baharhnm __zulalguzell16 Ben bilmiyorum ama görümcem nişanının geldşğinin ertesi günü bu saatlerde doğum yaptı. Sancıları öncesinden de oluyordu ama ara ara
Aysegul_2822 __zulalguzell16 bnde ayni sizin gibi oldum hastahaneye gittim ebe 4 cm acilma oldugunu soylediler hemen dogumhaneye alindim bence gidin bi baksinlar
__zulalguzell16 Duygukocc amin canım inşallah yarın doktor kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek :)
__zulalguzell16 Duygukocc canım birşey sorucam peki bu nişan gün içinde biraz biraz gelmeye devam ediyor mu çünkü benim hala pembe pembe geliyor wc girdikçe
kbr-kbr __zulalguzell16 benim de böyle oluyor. Kanama desen kanama değil , böyle akıntı ile karışık. Sabahtan beri her lavaboya gittiğimde var. Doktora gitsem mi bilemedim , cevap verebilirseniz çok sevinirim valla.
__zulalguzell16 kbr-kbr aynı durumu yaşıyoruz canım normalde çok sancın yoksa ya da suyun gelmediyse ben gitmek gerekmez diye düşünüyorum doktorunun numarası falan varsa istersen bir sor hem bizede bir fikir olmus olur bende de öyle sancı yok mesela çok ara ara hafif kasık ağrısı hissediyorum oda hemen geçiyor benim yarın doktor kontrolüm var
kbr-kbr __zulalguzell16 38+4 üm bel ağrım ve kasık ağrım var. Ama benim için normal geliyor ağrılar. Adet sancısını çok yüksek çektiğim için , bu ağrıların şiddetine emin olamıyorum. Normal geliyor bana yani zorlamıyor beni . Bide ben devlet hastanesine gidiyorum. O yüzden doktor arama şansım yok. :(
__zulalguzell16 Busra5168 seninde nişan gelmiş olabilir o zaman canım doktoruna sorma şansın varsa bi sor derim
__zulalguzell16 kbr-kbr valla çok şiddetli ağrılar anlatıldığı için bende şuan pek birşey anlayamıyorum benimde aynı doktora ulaşma şansım yok anca yarın kontrolde tabi o zamana kadar doğurmazsam 😁😂
cimrym Nişanım geldikten sonraki gün doğum yapmıştım. Ama doktorum 2 hafta sonra bile olabilir doğumun demişti. Gece sancılarım sıklaştı 5 dk da bir olmaya başladı 2 saat içinde. Yani demem o ki sancılar arası kaç dk oluyor onu takip edin. Hepinize kolay doğumlar diliyorum☺️
kbr-kbr Bu sancılar mide ağrısı gibi mi oluyor ? Benim mide ağrısı şikayetlerim ve ağrılarım çok oluyordu. Şimdi aynı mide ağrısına benzer durum yaşıyorum. Bekliyorum bakalım biraz daha , zaman gösterecek artık. 🥰🤦🏼♀️🤦🏼♀️
__zulalguzell16 kbr-kbr valla benim bildiğin regl ağrısı olur ya ilk gün aynısını yaşıyorum kısa kısa gelip gidiyor