Busra34gms Selinaymurat şükür diyelim baş ağrıları nefes darlığı ellerde uyuşma mide yanması dışında hersey yolunda elhamdulillah ❤️
Nuray23 Selinaymurat 23. Haftayim arada bir midem yaniyor. Bide gecen haftadan beri cati agrisimi denir ne denir bilmiyorum sol taraf kemigi agriyor oda sol bacagima vuruyor. Bazen rahatsiz etmiyor da yataktan kalkarken filan zor oluyor.
Eessrra Ben 22 haftamdayım canım valla ara ara göğüs kafesi ağrısı yaşıyorum mide yanması beni mahvetti geceleri uyuyamıyorum resmen birazda iştahım kapandı çok fazla yiyemiyorum onun haricinde çok şükür iyizz
Selinaymurat Eessrra bende de kusma hala var 24. Haftaya giricem ve ağrılarım az az başladı sanada Allah kolaylık versin yardımcın olsun ağrılarını dindirsin
Serayyygt Bende 24+1 göğüs agrılarım ara ara da kasık agrılarım. Oluyor tabı kı mıde yanması her gece pamuk kızımın canı sağolsun♥️🧿🙏🏻
Selinaymurat Kepiiiiianne hepimizin en büyük sorunu ağrılar galiba onlar iyi olsun da dayanırım artık tabi Rabbim ağrılarımızı dindirsin sizinde yardımcınız olsun çokça dinlenmeye çalışın bende öyle yapıyorum böyle böyle geçiricez artık 🤗
Selinaymurat Ebru555 sizinki biraz daha ilerlemiş bize göre ama Allah yardımcınız olsun ayak ağrıları in az yürüyüş yapsanız hani tabi sizin için iyi olursa 🤗🤗
Selinaymurat Busra34gms uyuşma sizdede mi oluyor bende de oluyor böyle de acaba kansızlık tan diyemi düşünüyordum Allah yardımcımız olsun hepimizin Allah kolaylık versin de zamanımız güzelce geçsin
Peram Nuray23 aynısını ben de yaşıyorum bazen yatarken çok rahatsız ediyo tarif edemediğim bi ağrı umarım yakın zamanda geçer 🙏
Nuray23 Selinaymurat allah yardimcimiz olsun. 12.haftadan beri kusmalarim yok cok sukur o yonden rahatim. Sizinkide gecer insallah
Busra34gms Selinaymurat kansızlık yok canım ilaç kullanıyorum 1 hafta önce kan verdim karpal tünel sendromuymuş sinirlere oluşan baskıdan dolayı yaşanıyormuş
Kepiiiiianne Selinaymurat ben de 22. Haftaya kadsr kusuyodum hep zofer serumunu kullandık. Cok rahatlamıstım doktoruna danısıp kullanabılirsin canım. İnsallah sağlıkla kucagımıza alırız bebislerimizi🤲
Selinaymurat Busra34gms Aaa duymamıştım hiç öyle birşey Allah yardımcınız olsun dikkat edin kendinize çokça