Soe Minel-03 işte tam da yazdığınız gibi batıl inanç çok saçma. Ama virüsten korktuğum için gidip kestiremiyorum o ayrı 😀
Gizemceylan Minel-03 eskiden beri söylenen bişey bende batıl inanç olduğunu düşünsem bile kestiremem içim rahat etmez sanırım 😅
Myssr Minel-03 iki kere kendim kestim niyenkisaltsn ya ölü bisi sac. Ozaman killari da almayalim ayni sey
Minel-03 Miskokulum35 ben sadece nar ve çileği biliyorum biryerine dokundugun zaman çocukta leke çıkıyormuş
Minel-03 Minigim20 bende kestirmicem herkes bisey olmaz saçmalama diyor ama olsun genede insan bi duraklıyor yani
Myssr Minel-03 etkilenmedm bilimsel gerçekler var bebege zarar verebilck seyler onlardan etkileniyorum ama
Minigim20 Minel-03 evet canım en doğrusu evet batıl olabilir ama kestirip acaba doğruluk payı olur mu diye aklım da soru olacağına en azından kafam rahat olur doğumdan sonra da kestirip yenilenmiş oluruz hem 🙂
Minel-03 Myssr ya zaten bilimsel gerçeklerden herkes etkileniyordur eminim ki bundan eskiden beri söz ediliyormuş açıkçası okuduklarimdan etkileniyorum
nisotti Minel-03 bunu annemde soyledi kesinlikle batil inanc oldugunu biliyoruz ama ben de hic kestirmedim.
Mervetekmn Minel-03 😀😀😀😀saçma sapan şeyler ya inanmayın 🤣🤣 yengem kestırdı teyzem kestırdı çok şükür bi sıkıntı Yok allahım ya 😂