berus Kizlar 33 haftalik hamileyim. Dünden beri ishalim geçmiyor. Burda erken doğum belirtisi olarak okudum. Benim gibi yaşayan ya da bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Zeynep_cagdas berus canım ishalin çok şiddetli mi? Benim bildiğim baya ishal oluyorlar, bir günde defalarca gidiyorlar. Sistemi tamamen boşaltmak ve doğuma hazırlamak içinmiş. Ben de 33 haftalığım arada oluyor geçiyor. Bi takip et bakalım.
haziranin25i berus yoğun ishalseniz vücudunuz su kaybettiği içindir. Uzun süre kabız olup 1 hafta boyunca ishal olduğum için gittiğim doktorların çoğu bu şekilde bilgi vermişti. Ama hamilelikte durum nedir ne değildir bilmiyorum araştırmak ve doktora sormak lazım kuzum 🤗
Dorukunannesifatma berus ben de 28 haftalıkken 3 gun ishal olmustum doktora sordum Demir ilacınla yedıgın bısey tetıklemıstır dedı devam etseydı başka doktora yonlendırecektı ama gectı 3-4 gunde
kerimannesi berus bendede gecen aynisi oldu hatta idrarim rengi hep degisikti simdi normale donduk bugün 34 oldum ne hikmetse gecti
zyzy-25_80 gundr 4 defadan fazla oluyorsa tehlikeli demisti benim doktodum ben ilk aylar cok oldum suan 33 haftalik bugun brndd dd var