Merhaba arkadaşlar, sonun da ben de doğurdum 🤗 hamileliğim mide bulantisiz geçti ,şeker yükleme testinde sekerim sınırda çıktı diyet yaptım , 37. Haftada çatı muayenesi yapıldı normal doğuma uygunsun dediler , ama ben biraz tembelim ,pek yürüyüş yapmadım,sadece son haftalarda yaptım , 38 oldu 39 oldu hala benim bebekten belirti yok , ara ara adet ağrısı gibi ağrı oluyordu fakat geçiyordu hemen , en son 40+0 da doktoruma muayeneye gittim ,1 cm bile açıklık yoktu , bebeğimin basi aşağıda ama kanala girmiyordu ,doktor 2 gün daha bekleyelim yoksa Alacam bebeği riske atmayalım dedi , en son bu Çarşamba günü gittik cumaya gel suni ile başlayalım olmazsa sezeryana alırız dedi , suni demesinin sebebi bana saygı duyması ,çünkü ben normal istiyordum hep , çevremden tavsiyeler aldım , hiç açılma yoksa suni ile çektiğin sancı yanına kar kalır dediler , boşuna sancı çekme dediler , 18 Aralık cuma gittik ,doktora sezeryan istiyorum dedim başka çarem kalmamıştı çünkü , epidural sezeryan seçtim ,ameliyattan sonra ağrı olursa belden takılan damar yoluna ağrı kesici veriyorlar , normalde sezeryandan korkmam lazım ama o gün Allah bı kuvvet verdi bana ,hastaneye heyecansız korkusuz gittim, 8de gittik ,10da yatış veririz dediler , 10 oldu odaya çıktık , beni giydirdiler , damar yolu açtılar , 10:45 gibi ameliyathaneye götürdüler , tekerlikli sandalyede giderken hemşire ne kadar sakinsin dedi , eşime de bebeği almaya gidiyorum ben dedim 🤗 ameliyathane biraz soğuktu ama ben de yine bişey yoktu korku filan, belden takılan damar yolu hiç acitmiyor sinek ısırığı bile çok kalır yanında arkadaşlar , onu taktiktan sonra bacaklarıma ılık biseyler aktı aanki ve uyustum, dokunmalari hissediyorum bı an tereddüt ettim ben hissediyorum dedim anestezi teknikeri ne ,o da bu iğnenin amaci acıyı hissetmemek dokunmayı hissedeceksin dedi , doktorum 11 de geldi sanırım ,ben ne yaptığını anlamadan 11:12 de kızım dünyaya geldi,ağlamaya başladım ,nerdeydinkizim sen dedim , doktor sezeryanla bile gelesi yok kesiyi büyük açtım o yüzden ddi ,bu berbat dünyaya sanırım gelmek istemedi meleğim 🤗 kakasını yapmış karnimda ama tutmamış doktor sıkıntı yok dedi ,iyiki bı kaç gün daha beklemedim ,şimdi yanımda uyuyor ,2 günlük olduk , en son şunu söyleyim sezeryan o kadar basit biseymis ki ne olduğunu anlamadan odama götürdüler beni tüm islemler bitmişti, basit olmayan kısmı ilk gün agirlariniz çok oluyor hareket kısıtlanıyor ,ama sonuçta ameliyat kızlar mecbur yani bu ağrılar ,bugün 3. günum rahat hareket ediyorum , sadece adet ağrısı gibi karninizda ve belinizde ağrı var ,o da doğum sonrası kanamadan ,sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim 🙋