Busra8080 Selam hamisler surekli tansiyonum düşüyor doktorum tuzlu çubuk kraker taşı yanında dedi ama unutuyorum bugunde cok kötüyüm kafami kaldıramıyorum resmen ne yapmam gerek bilgisi olan varmi yada benim gibi olan 😟😟
MukaddesTan Busra8080 hamileliğimin başından beri öyleyim ne kadar ayran içip tuzlu kraker yediysemde bi faydası olmadı kafamı kaldırcak hal bulamıyorum kendimde sürekli yatar pozisyondayım
EsraaDC Busra8080 kacinci hafta ? Benimde oluyordu doktor ozel çorap yazdi varis icin verilen onlarin etkisini cok gordumm ben bu aralar sanki daha iyiyim onceden 5dakika ayakta dursam hareketsiz hemen tansiyonum duserdi yalniz disariya cikamazdim
deletedmom24 Busra8080 benimde hep düşük. Doktorum düşük olması normal gebelikte biraz düşük olur önemli olan çıkmaması demişti. Söylemesi ayıp dün bi sarımsaklı çorba içeyim dedim kafam neredeyse sofraya düşüyordu 😂😂 çantamda hep tuzlu kraker falan bulunduruyorum yoksa yığılıcam bi gün bi yerde
Elcnerdgn Bende hep tansiyonum düşük doktoruma da sordum bunu hamilelikte biz düşük tansiyondan korkmayız yüksek tansiyondan korkarız dedi. Oyüzden evet bizim için kötü oluyor ama hamileliğimz açısından iyi bir durum aslında
biiiidamla Elcnerdgn evet bana da aynı şeyi söyledi doktorum...benimde 8/6 genelde hep yatay pozisyondayım 😒
deletedmom43 Benimde sürekli yükseliyor, kafamın içi şişiyormuş gibi hissediyorum. Baş dönmesi yapıyor Normal tansiyonum 9/5,10/6 filan hatta 6/4 bile oluyor bazen. 12/8 oldu mu nevrim dönüyor ve çözümü de yok dedi doktor 🙁
EsraaDC Busra8080 varis coraplari al dene o kan dolasimini dengelemeye yardimci oluyor alt bolgede, ben ilk verdiginde aa bu ne bunu mu giycem dedim yasli teyzeler gibi ama gercekten ise yariyor
Roses Benim sürekli 7/4 baygınlık gecircek gibi oluyodum şükür gecdi beslenmeme dikkat ediyorum biraz acikim hemen elim ayağım titriyor