Minikmucizem199 DiplomaliEvHanimi bende şimdiye kadar hep özele gittim ama doğumu devlette yapacam acayip kararsızım ve korkuyorum benim eşimde geceleri çalışıyor bence kendi sancılarımizi bekliyelim inşallah doğru zamanda gününde doğarlar bende çok stres yapıyorm 39 haftalık olmuşum ne bir sancı ne bir bilirti yok yani normal doğum dedi ama bilemiyorum artık ne olacak Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Fatmagl_01 bende 40+1 olup doguramayanlardanım🤷♀️ gerçekten bu Aralık bebekleri çok nazlı 😁 yarın %90 yatışım olup normal doğum düşündüğümüz için suni sanci verecekler çok korkuyorum açıkçası🙄 Allah hepimize ağrısız kolay doğumlar nasip etsin inş 🤲💞
Feyza- DiplomaliEvHanimi yalnız değilsin canım 39+0 merhaba bizde aynı durumdayız rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
htcklksz40 DiplomaliEvHanimi 39+2 olduk bizde bugün hala gelen giden yok yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı ☺️
Melikeakkc DiplomaliEvHanimi inşallah tez zamanda gelir son haftalar zor 36+3 olduk bizde tez zamanda inşallah