ogluileannesi (6+4 üm)Kızlar günaydın , kahverengi lekelenmem var, dün akşamdan beri de şiddetli baş ağrım :( sabaha geçer dedim daha da artmış şekilde kalktım :(( parol içsem düşüğü tetikler mi sizce ayrıca progestan kullanıyorum. Doktora yazdım cevap yok 😢
Busra34gms ogluileannesi doktorun dönüş yapmadan içme canım ilk 3 ay ağrı kesici bile önermiyor doktorlar rabbim şifa versin buz koyabilirsin boynuna şakaklarına biraz limonlu su içebilirsin hafifletiyor
Essfet ogluileannesi çok geçmiş olsun 18. Haftama girdim hala ara ara oluyo ilk üç ay ciddi derecede başağrısı çektim. Bazen dayanamadığım oluyodu parol içiyodum ama sürekli içmek istemediğim için 3 gün boyunca çektiğimde oluyodu. Öncelikle tansiyon takibi yapın tansiyon yüksekliğine bağlı olabilir. Doktor önerisinde ilaç kullanın benim doktorum izin vermişti parol içmeme. Ve mutlaka doktorunuz izin veriyorsa hafif tempolu yürüyüşler yapın geçirmese bile çok rahatlatıyo.
Cansuu41 ogluileannesi hormonların etkisiyle bas ağrıları ilk haftalarda oluyor canım parol iç bana doktorum izin vermişti migrende var zaten bende suda içmeye çalış progestanla ilgisi yok onun
mmk01 ogluileannesi cnm ben 7 haftalık olana kadar hiç bişey yoktu 7 ye girdikten sonra beyin zonklamasınlar ne yemek ne su. Migren taşı ağzımada yoğun naneli sakız yada şeker atıp uzanıyorum biraz hafifletiyordu 12 oldum şimdi biraz bıraktı