Mormenekse Kızlar dün akşam bir bardak soğuk süt içip uyudum yoğun bir gaz sancısıyla uyandım gaz cıkarttım bir süre fakat suanda ishale döndü😞bu sütle alakalımıdır korkmam gerekiyormu malum haftasonu doktorlarda yok ne yapmam gerekiyor 28 haftalığım
Busra34gms Mormenekse laktoz alerjin varsa yapar canım ben normal süt tüketemiyorum aynı şeyleri yaşıyorum çünkü bol bol su iç muz falan ye baktın kesilmiyor doktora git
Minikjelibonum Mormenekse bi doktorunj ara ozmn canım bnm doktorın gün içinde 3 den fazla oluyorsa beni ara demişti. Bende 28 haftalığım bu ara gece üşütüyormuyum ne ve gece süt içtiğimden sanırm böyle oluyım
Mormenekse Minikjelibonum tamam canım cok saolasın türk kahvesi yaptım sekersiz sanki biras iyi geldi bi fincanı içmedimde bi kaç yudum aldım aklında olsun ama sanırım normal süt yaptı genelde laktossuz içtiğimde böyle olmuyodu
Minikjelibonum Mormenekse bnde hep laktozsuz içiyorum canım. Diğeri karnımda sancı yapıyor. Hamile değilkende öyleydii geçmezse mutlaka ara ama geçmiş olsn