Mervekaraali momy853 bende pembe kazakli bir kiz görmüştüm hatta iki kere gördüm ayni kizi kizim olucak insallah🌸
MerveAkty momy853 ilk başlarda sürekli mavi kundakta bebek mavi beşik görüyodum cinsiyet öğrenmeden bi gün önce kız bebek gördüm ve aynı bebeği bi kere daha gördüm aynı öyle bi kızım oldu 😊👶🏼
momy853 Busra34gms bilmiyorum canm 2 kızım var bu da erkek olsun cok istiyorum tabiki önce hayırlı ve saglıklı bir evlat olsun fakat insan ne olmazsa onu istiyor. çok mu taktım ne bilemedim Allahın dediği olur🤲
Mervekaraali momy853 hamile oldugumu ogrenmeden görmüştüm sonra hamile oldugumu ogrendim sonra 2 aylik ken de görmüştüm
Papatya13371 momy853 bence rüyalarlar alakası olduğunu düşünmüyorum canım rüya tamamen bilinç altı. Neyi olmasını istersen yada olmasin dersen beyin onu görüyor :) hayırlısını iste Rabbimden inşallah gönlünden geçen olur
Papatya13371 momy853 evet canım çok düşündüğün için oluyor banada çok oldu öyle ve neyi çok istersek olmuyor bunu çevremde çok gördüm hayırlısı olsun hakkında
momy853 Eeliff_ insallah canım benm ya rahatlattn beni kız çocuklarını çok seviyorum iki tane gül gibi kızm var bu da erkek olsun istiyorum 🤗🥰