Zeyzey7 Anne adayları, anne olanlar, annelikle master yapanlar. Sizce çocukları fazla ara vermeden olmalı mı yoksa araya 4 yada 5 yıl koyarak mı olmalı. Daha başlardayım sonradan keşke demeyeyim. Ona gore Allahın izniyle yolumuzu bilelim
momelif Zeyzey7 yaş genc ise ve istenilen cocuk sayisina gore Degisir bence eger gencse ve zamani vrsa istedigince cock yapmaya bu aralkkrla ozmn bekleneblr ama yas geciorsa pespese olmali
Lerdogan Zeyzey7 Bedeniniz zaten o sinyali veriyor. Tekrar anne olmayı istediginiz bir an gelecek. O ana kadar bekleyin gafil yakalanmayın. Malum hamilelik her yonden hazır olunması gereken hem cok keyifli hem cok zor bir surec. Ben mesela. 13 yıl sonra 2. Yi düsünebildim. Simdi kızımın heyecanını anlatamam. Ve artık onun benim yasadiklarimin bilincinde olmasi da ayri bir keyif. Yani ne zaman hazir hissederseniz.
Nslhnkr Zeyzey7 bu durum biraz maddiyat biraz da size bağlı nacizane fikrimizi sormuşsunuz. Ben anne adayıyım. Ama çevremde bir ablam var iki oğlunun arası 7 yas keşke zamanında arka arkaya doğursam diyor. Biri ebaya girerken ufaklıkta pek anlamadıgı için zarar veriyo, oynamak istiyo. Bu sefer ablam da 2 ye bölünüyo ee bide eşi var. Yıldım diyo bana . Akrabamdada arka arkaya bilerek yapan var büyüsün beraber diyo oda. banada hemen arkadan bi tane yap diyolar . Ama bu birazda maddiyata bağlı mantık olarak arka arka güzel olabilir ama sartlarda engelliyo en dgrusu nasip ne zamansa o 😊
ikiponcik_annesi Zeyzey7 Benim kızım 6 yaşına girecek 17 haftalıkda gebeyim bence en fazla 3 yaş olmalı tek çocuk yaş ilerledikce biraz ilgi odağı olmak istiyolar ve bi kardeşin gelişini kolay kolay kabul edemiyolar kıskançlık oluyo haliyle bence çok anlamadan bi tane daha yapmak diye düsünüyorum ben 😉
Tatliheyecan Bu konuda karar vermek için önce maddiyata sonra annenin yaşına bakılmalı ama en az bence 2-3 yaş olmalı bence birde tabi istenilen çocuk sayısına göre değişir. Çok sık çocuk yapmakta ne bileyim ben cesaret edemem. Vücudum kendini toplamalı en önemlisi.
Taze-Anne28 Kişinin yaşına düşüncesine maddi gücüne göre değişiklik gösterir. Ben kendi bakış açıma göre yanıtlayım. Çocukların her biri çok kıymetli. İş onları dünyaya getirmekle bitmiyor, psikolojilerini de düşünmek gerek. Ben 2 yaşından önce 2.çocuğu yapmayı doğru bulmuyorum. Çünkü ilk çocuk hala bakıma ilgiye muhtaç. 2 yaşında da ‘2 yaş sendromu’ oluyor ve anal döneme geçiyor tuvalet eğitimi başlıyor. En güzeli ilk çocuğun kendi kendine yetebilecek ve size nefes aldırabilecek boyutta olması ki bence bu 4-5 yaş. Hem okul dönemi de gelmiş oluyor. Tabi bunlar benim düşüncem sıfır tecrübem var bu arada 😂
momteacher Zeyzey7 6yaşında bir oğlum var, şubatta kızım doğacak inşallah🙏🏻 Bence birinci çocuk 2bçk-3yaşındayken hamile kalmak en iyisiymiş, biz sağlık sorunlarından ötğrü çok ara verdik ama olsun Allah sağlık versin evlatlarımıza