deletedmom42 Kızlar bugün eğitim arastirma hastanesinde doktorumu değistirmem gerektiği söylendi çnkü benim doktorum doğum zamanı gelince bu doğumu yapmayabilirmiş riski olduğu için bundan sonra takiplerim oradan yapilacakmiş ama ben devlet hastanesi vs. Gbi hastanelerde dogum yapmaktan korkuyorum gözümün önünde kadın doğurcaktı nerdeyse kimse bakmadi birazda ondan etkilendim galiba 😟 doktor önerisi olan varmı bu arada 16 haftalık tek yumurta ikizi hamilesiyim
Dykdyk deletedmom42 Ben şişli kolan hastanesind gidiyorum tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim doktorumdan cok memnunum tavsiye ederim
Gamzeli deletedmom42 yedikule surp pirgiç ermeni hastanesi tüm doktorları ilgili alakalı kesinlikle tavsiye ederim 👍🏼👍🏼
Alprenela Ben bezmialem vakıf hastanesine gidiyorum cift yumurta ikizi benim doc dr Serdar kutük doktorum çok çok iyi ilgileniyor
Twinmom Koç Üniversitesi Hastanesi, ikizleri perinatologların takip etmesi gerekiyor. Perinatolog Ebru çelik benim doktorumdu tek yumurta ikizlerimi o takip etti, çok ilgilidir. Hastanede sgk geçiyor.
Kanarya deletedmom42 bende sultangazide oturuyorum esenler medipol üni. Hast Dr. Nur cansu yılmaz a gidiyorum ama arayışım yinede dewam ediyor, çünkü normal doğum düşünüyorum, doğum haftasonu gece vs olursa kendi doktorun gelmiyor gece nöbette hangi doktor varsa o doğuma giriyormuş. Şuan 12+4 üm alternatif arastırıyorum.
deletedmom42 Kanarya canım öyle durumlar için bildiğim kadariyla doktoruna ek ücret veriyosun özel doktor tutmuş gibi oluyosun ister gece ister haftasonu doğum yapabiliyosun yani ❤
Kanarya deletedmom42 hasta haklarıyla bile görüştüm, hastane prosedürü öyleymiş ek ücretle dahi gelmiyomuş. 8kadın doğumcumuz var nöbette oluyo sürekli birileri dediler. Çok saçma yani ben niye o doktora gidiyorum ozaman doğumuma girmeyecekse
Kanarya Hilalsalik bende öyle valla şuan yine dewam ediyorum doktor bulana kadar çünkü 12.haftadayım ikili tarama zamanım geldi aceleye getirmek istemiyorum, arayışım dewam ediyor 🙁
Hilalsalik Kanarya ben ikili taramayı sadi konukta yaptırdım özele aynı test için para vermek istemedim gittiğim gbi yaptırdım 1 haftaya da sonucu aldım canım
Kanarya Hilalsalik bende çalıştığım için haftaiçi çok çıkamıyorum, arkadaş var sağlık personeli onun tanıdığı bi laboratuarda çok cüzi miktara yaptırıyorum kan testlerini ama işte doktora göstermek için hastaneye devam malesef 🙂