kbra1518 Kızlar İstanbul Bayrampaşa Eseneler Zeytinburnu Gaziosmanpaşa Bu Civarlara Yakın Hastanelerde Doğum Ücreti Bilenler Ve Doktor Önerisi Olanlar Yaza Bilirmi Lütfen
BebegimleYeniHayat_34 kbra1518 Gaziosmanpaşa Belde tıp merkezi Nurhan takar kesinlikle şiddetle tavsiye ederim aşırı memnunum 115 TL muayene ücretide 🥰
BebegimleYeniHayat_34 kbra1518 2500 normal 3500 sezeryan doğumu özel Şafak hastanesinde yapıyor doğumlarıda Nurhan Hn
rodin123 kbra1518 sultangaziye bahata yanlışlıkla uğramayin bence ilk doğumunu orda yaptım enfeksiyon kaptim ölümden döndüm ben haseki de yapacağım dogumu 2 ci sansimi devletten yana kullandim
Melikeeslemm Canım Güngören özel ilgi Hastanesi’ne gidiyorum Dr Gülhan özüm SGK li 85₺ normal doğum 1700₺ sezeryan 2500₺ civarı olması lazım.Hem doktorum çok sık nöbete kalıyor acil gittiğim her zaman denk geldik çok şükür 🙏
Melikeeslemm Nagihan37 hemde coook 😍 1.5 sene öncesine kadar kendisinin asistanlığını yaptım gerçekten Beylikdüzünden bile gelen hastaları vardı.Nornal doğumdan korkan hastalarını öyle bı ikna etme gücü var ki muhteşem 🙏 önceki doğumumu devlet Hastanesi’nde yapmıştım bin pişman oldum ama bu sefer kendimi güvenilir ellere teslim edicem😍
Nagihan37 rodin123 aaa haseki demi bende randevu aldım Türkan hanıma Bi şansımı denicem siz kontrollere gittiniz i haseki ye
rodin123 Nagihan37 vallahi gittim cok tatlı doktorlar var bi kadin cok sinir bozucu onunda iki ismi var ve garip bi ismi var pek tavsiye etmiyorum tersliyor geçiştiriyor seni bir çoğuna gözüktüm cok beğendim son gittiğim doktor cok tatlıydı
Nagihan37 Bende ilk doğumu mu medigoldda yaptım çok memnun kalmadım Bi devlette şansımı denemek istedim
rodin123 Nagihan37 medigolda kizimi götürüyorum cocuk doktorlarını beğeniyorum kadin doguma 2 defa gittim de pek beğenmedim
Nagihan37 rodin123 hangi doktora gittiniz bende 2 buçuk yaşında kızım var kontrollerde doğumda orda oldu hiç memnun kalmadım doktor olarak beton suratlı bişeydi doktorum eşi girdi doğumuma eşi tam tersi şakacı komik biriydi hastane olarakda çok hoşuma gitmedi dediğiniz gibi
kbra1518 Busra3496 hangisi Bayrampaşa mı bende orayı düşünüyorum ama emin değilim yorumları hiç iç açıcı değil
Yasemindursun kbra1518 canim ben esenler guney hastanesine gidiyorum muayene 80 normal dogum 1200 sezeryende 2000
Ozge20ulu kbra1518 bunlar bı ay önce fiyatı yılbaşında zam geldi bütün hastanelere göz önünde bulundurun canim