Gulbahar1994 Kızlar merhaba 23+4 haftalık hamileyim 55 kilo hamile kaldım şimdi 59 kiloyum 🐣siz kaç haftalık ve kaç kilo aldınız meraak ediyorum benimki az mı çok mu, yazarsanız çok sevinirim.🙏🎀
alimveannesi Gulbahar1994 canim bende 25+3 haftaligim 54 kiloyla hamile kaldim en son tartildigimda 59 60 arasi gidip geliyordum😊
tco Gulbahar1994 bence normal kilo almissiniz ben 22+1 deyim 5 kilo aldim . Doktorum normal dedi 57 ile hamile kaldim suan 62yim🤫
Sema99 Gulbahar1994 benim üçüncü gebeliğim bu 45 kilo ile hamile kaldım suan 59 kiloyum 34+1 haftalığız ilk gebeliğim fazla kilo almadım toplam 8 kilo aldım Doğum yaptım iki gebeliğimde 10 kilo almıştım bu üçüncü gebeliğim 14 kilo aldım toplam Doğuma kadar alırım bu gidişle çok şiştim erken doğum riski var benim suyum fazla her an tetikteyim bekliyorum Doğum olucak die
Gazel 30+6 haftalık gebeyim 4 kilo almıştım 1 kilosunu vermişim 3 kilo aldım ama diyet yapıyorum şekerimden dolayı her bünye değişiyor sizde gayet normal kilo almışsınız bebek sağlıklıysa gerisi önemli değil tabi gereksiz kilo almamak daha sağlıklı Abur cümbür tatlı fazla tükemedğimz süreçe fazla kilo almayız
Hill Merhaba ben de 63 kilo ile hamile kaldım ilk ay bulantılarım çok fazla olduğu için 58 kiloya kadar düştüm şimdi 26+6 olduk ve 62 kilo oldum🐣 iyi mi yoksa çok mu ben de emin olamıyorum ama artık bundan sonra daha hızlı kilo alınıyor diye biliyorum 😄😰
kubraninevi Ben ilk gebeliğimde her ay 1 kilo alıyordum. 51le hamile kalıp 60la doğuma gittim. Bu sefer 48le başladım 6 haftalığız. Sonucu bende merak ediyorum 😌
Buket38 26 haftaligiz hiç kilo almadim 😎 gereksiz bisey yemiyorum ve mümkün mertebe hareketli olmaya çalışıyorum. Bu haftalardan sonra hizli alınıyormuş insallah max 10 kilo ile kapatirim amin 😄
bilges Gulbahar1994 31 haftalıgım 15 kılo aldım canım bunun 4 üni 20.haftaya kadar 21 ile 25 arası tam 7 kılo aldım bır ayda o yüzden bıraz dıkkat et canım 😊
DidemYldrm Gulbahar1994 herkesin kilo alışı vücut yapısı genetik özelliği farklıdır canım sağlıklı ve dengeli beslenerek kendi düzenini oluştura bilirsin 29+1 haftalık hamileyim 170 boyum 58 kg ile hamile kaldım 3 kg 3 gram almışım
sevginanc alimveannesi Ne güzel 😊 Ben yediklerime dikkat ettim biraz,nerdeyse her gün yürüyüş yaptım.Bunları yapmasam daha çok alırdım 😁 Bir de normalde ben 1 kilo bile alsam hemen yüzümden belli olurdu kilo aldığım.Hamilelikte sadece son 1 haftadır farkediyorum kilo aldığımı 😁 umarım toplam 10 kiloyla bitiririm 😁
Aysenurtsr Kilo kisiye gore degisir, ve doktorunuz karar verir aslinda az mi cokluguna. Kimseyle olcmeyin bence. Ben 44 ile hamile kaldim, 27 haftaligim 54 idim en son 10 kilo almistim ama sanirim 1,2 daha almisimdir 🤗