3506 ikiiPrensensAnnesi Amin inşallah, Allah razı olsun 🤲🏻😊Rabbim evlatlarımızı hayırlı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, yolda bebeğiniz varsa ona da sağlıkla kavuştursun 🤲🏻🧿♥️🌷
ikiiPrensensAnnesi Eessrra bnmde var ben kaldırmayı beşiğin dğer kenarına koymayı düşünüyorum daha erken ama ozamana kadar Allah kerim ☺️
R-alparslan Eessrra bende bu beşikten aldım cevremde kullanan bir kaç kişi memnun umarım bende memnun kalırım☺️
ikiiPrensensAnnesi 3506 wala ben kendim kaşınıyorum 2 tanem var yeterdi kim gene o doğum sancılarını acılarını çekecek dun gaz sancısı tuttu doğum korkusu sardı beni dünden beri çok korkuyorum😔🙄
3506 ikiiPrensensAnnesi Geçer geçer inşallah, az önce doğum hikayesi okudum, hem korktum, hem ağladım, hem güldüm 😬😢😂 Ama bilmiyorum ki Allah’ın izniyle her şey geçiyor ve güzelleşiyor, bütün anne olmak isteyenler ve hamileler için diliyorum 🤲🏻♥️🧿🌷🙋🏻♀️
lavindenizim Eessrra tredyoldan aldım ben ahşap rengi ve çok uygun aldım 617.00 tl Di magazalardan baktım çok pahalıyfı 1200 felandı bu arada ölçümleri 60×120 uyku seti de dahıldı
Eessrra lavindenizim çok uyguna almışsın canım aslında hemen hemen ebatlar aynı siz sadece bir beşik mi alıcaksınız