Tugceek Benim gibi daha hareketlerini hissetmeden bir yerde toplandığını hisseden var mı acaba yalnız mıyım ☹️ günde 2 3 defa tek bir yerde toplanmasını hissediyorum ama daha hareket hissetmek yok hayret 🤭
Kvsr-klm Tugceek benimkide öle ama ben tekmelerınıde hıssedıyorum arada taş gibi oluyo korkuom ole yapınca😀
Ortmenanne16 Tugceek toplanma durumunu bugün kontrolde doktoruma sordum aslında toplanma değilmiş bu bebek esneme gerinme hareketi yaparken karnımızı itlermis bizde onu toplandı gibi hissedermişiz
Tugceek Kvsr-klm ben de kıpırtı hissetmeden tekme yiyor olabilir miyim acaba 2 gündür kasık bölgemde hafif bir şeyler yiyorum ama 😂 en korkutanı toplanmalar tabi
Mom092 Tugceek Erken olmus canm genelde 25 ten sonra duyuyorum toplanmalari benm 27 den sonra toplandi hala toplaniyor 36 oldk
Tevhidehli1 rodin123 benim bugün çok fazla toplandı . Sağ tarafım semsett oluyor ve öyle 2-3-4 dk kalıyor ve o kadar çok oldu ki bugğn sayamadım bile
Sevdelibol Aynısı bendede oluyor canım 17+ 3 haftamdayım tam karın bölgemde toplanma oluyor sanki kasılma gibi umarım iyi şeylerin habercisidir
Tugceek Sevdelibol umarım, biz de 17+2 yiz daha hareketleri hissetmeden toplanmalar hissetmek bir garip geldi bana çünkü de ondan biraz canım sıkıldı diyelim
rodin123 Tugceek ara hissetmeniz normal sürekli hissetmiyorsunuz ki ilk hamileliginizse şuan hareketlerini hissedemezsiniz 24 te net hissediliyor 17 de toplanmasını hissetmeniz de garip yerlesiyordur belki
Tugceek Sevdelibol Bir bayan doktoruna sormuş da bebeğin yaptığı esneme gerilme hareketleriymiş, olabilir aslında 🤔 ben de yine de gittiğimde bir soracağım 🤗
Tugceek rodin123 İlk değil 2. Gebeliğim, postu yazdığım gün toplanmaları oldu ertesi gün de hareketlerini hissettim, 2. Olduğu için bilinçliyim bu konularda ama bana da erken geldiği için bir sormak istedim