Zekus7 Merhaba güzel anneler, orta doğu ve balkanların hiç duyulmayan bilinmeyen yada çok nadir bulunan böyle duyunca wuuaaawww dedirticek anlamı da güzel bi erkek isim arıyorum😅 önerilerinizi bekliyorum gönderin gelsin 😄🎈
Astadavistabeybi Zekus7 erkek ismi olarak arel olabilir 🤩 biri de sevabına kız ismi söylesin 😬😬😬buglem eslem liya asel Hüma hüfa esile gibi isimler dışında normal sıradan klasik isimler 😬😬
Zekus7 Astadavistabeybi canım benim kizim olsaydı ismi hazirdi 😄 zeyna koyacaktım yada rozelin bi isim de çok hoşuma gitti ❣
ssnnmmm Astadavistabeybi inci her kız ismi sorana tek cevabım hem modern hem klasik çok naif bir isim
Astadavistabeybi Zekus7 çok hoşlar ama ben böyle daha da sıradan isimler seviyorum gibi İpek Ece Melis Asya Nil Leyla gibi 😍
Zekus7 Astadavistabeybi Nil çok güzel bir isim hatta Defne de olabilir, bende aksine sıradan olmayan bi isim istiyorum ama yok 🤦🏻♀️
asenatrk Bende farklı isim istiyorum Elizan düşünüyorum ama babası pek istemiyor bende kısalttım eliz dedim bakalım ne olucak😅😅
Zekus7 gel_artik_bebegim şimdi biraz araştırdım da ikili isim olarak yanına eklenebilirmiş ama tek koymak doğru degilmiş öyle yazıyordu