gulsahyildizcolak Merhaba arkadaşlar 30. Haftamda hastahane değişikliği yapmak durumunda kalıyorum. Memnun kaldığım doktor kendine muayene açıp gitti hastahaneden. Gop hastahanesinden memnun kalan var mı? Özellikle doktor Burak Özköse’den ?
minikos gulsahyildizcolak o doktordan herkesten aşırı memnuniyet duydum erkek doktora gitme tercihim olsaydı kesin tercih ederdim 👌🏻
Gigy gulsahyildizcolak ben de orada doğum yapacağım kısmetse ,iyi duyumlar aldım ,doktor hakkında bilgim yok ☺5-6 bin bandında bu arada doğum benim doktorum dışardan geliyor belki farklı olabilir tabi
Derinmaviozkn Çok iyi bir doktor burak hoca ben gidiyordum efsane motive edici gönül rahatlıgıyla gidebilirsiniz
Hafizetosun_ Ben 10 haftalık oldum başarı hastanesi selime hanıma gidiyorum doktorumdan şuanlık memnunum muayne ücreti 160 tl doğum ücretini henüz sormadım
Melimommy Egencer_ sezaryan fiyatini biliyor musunuz? Ve muayene ucreti ne kadar? Cevaplarsaniz cok sevinirim.
Melimommy Egencer_ cok tesekkur ederim. Yeni zamli hali degil mi? muayene ne kadar peki biliyor musunuz?
Egencer_ Melimommy evet dün öğrendim fiyatı. Muayene de 200 ama özel sağlık sigortanız varsa indirim oluyor fiyatlarda sanırım. Ben de muayeneye gidince detaylıca her şeyi soracağım yeniden bilgilendiririm. Ama fün öğrendiğim kadarıyla fiyatlar bu şekilde
Melimommy Egencer_ anladim. Cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin. Ben de doktorumu degistirmeyi dusunuyorum, sanirim burak beye gelecegim.
Egencer_ Melimommy ben hem biraz mecburiyetten hem de açıkçası özel ama devlet gibi muamele gördüğümden değiştirme kararı aldım. Eğer memnun kalırsam burak beyle devam edeceğim bu süreçte
Gbbc Melimommy Onu bilmiyorum canım ben kendisiyle 36 haftada tanıştım.O zamandan beri tahlil istemedi benden
Egencer_ Melimommy benim bir tanıdığım perşembe günü burak beye gitti ilk defa tahlilleri yazmış bunları yaptır gel demiş nerede yaptırdığınız önemli değil sanırım. Ben de randevu aldım kendisinden gideceğim. Her giden çok memnun kalıyor ve instagram hesabına bakıyorum çok neşeli biri. Gerçekten bu süreçte bize böyle neşeli insanlar lazım diye düşünüyorum:))