Zynpyngz 11.haftada kontrole gittiğimde cinsiyetini öğreneceğim hiç aklıma gelmezdi doktorum bir anda erkek dedi bir ay sonra oğlumu kucağıma alıcam inşallah
tubailk-bebek Haftada doktor cinsiyeti hakkında ne hissediyorsun dedi, ben erkek gibi geliyor bana dedim, bana da erkek gibi geliyor demişti. 12. Haftada net bi şekilde bi çıkıntı gördük burada çıkıntı var erkek olma ihtimali var ama erken henüz net bişey söylemek için dedi, ben göbek kordonu olabilir mi o çıkıntı dedim😊 oda güldü göbek kordonu değil o dedi 😂😂 Sonra 16. haftada başka bi doktora gittim o da kesin erkek dedi, 19. haftada yine kendi doktoruma gittim erkek bebek dedi. 29 Aralık’ta detaylı ultrason var sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah 🙏
Nazli8 Yesim1995 Erken öğrenmişsin süper😊🙏🏽 Bana da bi tahminde bulunabilir misin acaba canım?🙏🏽🥰 https://imgyukle.com/i/aEtXL1 https://imgyukle.com/i/aEtcqI
Yasom 12 hafta tahmin etti doktorum 🤔ama 16 kesin netleşti erkek olucak dedi şimdi 20+3 günlük gebeyim 🤰merakla bekliyorum miniğimi 👶
elediyebiri mevos_blt07 16 haftalikken gittim sirti dönüktü göstermedi kendini. 20. haftadayiz. Bu hafta kontrolümüz var. Insallah Bu hafta ögrenecegiz
asenatrk Borusesi Aynen benim hamile kaldığımdan haberim yoktu sol kasığım sürekli ağırıyodu yani bişey batıyodu sürekli sonra hamile olduğumu öğrendim öğrendiğimde 6 haftalıktı 🙈 şuan 26+1 haftalığım cinsiyetimiz kız 👧🏻
mevos_blt07 Mnevvr53 12+3 de cinsiyeti sorduğumda doktor bakmadı bile şuan erken demişti bence 10 hafta için çok erken canım
Mnevvr53 mevos_blt07 bir yorumcu arkadasimiz 9 haftalikken tahminde bulunmuşta o yuzden ilk gebeligimde 14 haftada ögrenmiştim ben 2 inci gebeligim dedim erken tahmin ediliyorsa doktora sorardim 😃😃😃
Z-b mevos_blt07 gösterirse öğrenirsin bence biz 12. Haftada öğrenmiştik 14.haftalarda artık net belli oluyor diye biliyorum
Neslihan1903 mevos_blt07 detaylı çektirmediniz mi orda söylüyor perinatolog ben 11+6 da öğrendim kızım olacağını 22+3 olduk kızım olacak 🤗 14. Haftada kız dedi 16 da %100 dedi
mevos_blt07 Neslihan1903 ikili tarama için ultrasona girdim 12+3 deydim daha erken şuan için birdahaki kontrolünde baktır daha net olur dedi😊
ExcitedMom mevos_blt07 15 haftada öğrendim 3 gün önce 🥰 net erkek dedi ama bakalım. 2 seferdir çıkolata yiyip gidiyorum gerçekten etkisi var mı bilmiyorum ama ayaklarıyla kendini itiyor eli bacağı oynuyor cinsiyeti görmesi açısından daha kolay olur dene istersen 😊