Esra_Omer_21 Rumeysagnc Doğumda kullanmak için kullanışlı olabilir ama bebek sonrası için kullanışlı degil gibi geldi🤔
Rumeysagnc Esra_Omer_21 doğum sonrası dört çantası olarak kullanacağım ama hastane çantası olarak yeterli olur mu acaba daha büyük bir valiz mi alsam diye düşünüyorum
Esra_Omer_21 Rumeysagnc Şimdi ki insanlar bi ton şey koyuyolar belki yeterli gelmeyebilir😅😅ben mesela en küçük boy valiz bide bebek için aldigim sırt çantasını kullanicam😀eşyalarimi azaltip belki sadece valizlede gidebilirim
Beyzan Çantanın içini bilmiyorjm ama ben gözlü fermuarlı olanları daha çok seviyorum ıvır zıvır çok oluyor maalesef. Hastane çantası olarak da sadece bebeğin eşyaları konabilir siz de kendinize minik bir çanta alırsınız
Rumeysagnc Esra_Omer_21 öyle kardeşim sadece sırt çantası ile gidecek doğuma şaşırıyorum nasıl sordurdu acaba hepsini diye 😂
Esra_Omer_21 Rumeysagnc Tebrik ederim valla kardeşinizi darısı bize diyelim o zaman 😂😂nasıl olcaksa artık 😃
Rumeysagnc Esra_Omer_21 valla ben işk çocuğumda valizle gitmiştim bunda da galibe aynı olacak insan eksik olmasın diyor fazla fazla koyuyor
Esra_Omer_21 Rumeysagnc yine siz tecrübe sahibi olmuşsunuz benim ilk nasıl yapicam bilmiyorum 🥺🤭35+4 olduk herşeyimiz yarım yamalak bitmiyor😃
Mahbuss Rumeysagnc ben aldım canım hastane için kullanacağım çok güzel şık baya büyük ama günlük kullanmak için olmaz Ben hem hastane için hemde memlekete felan gittiğimizde ayrı çocuğun kıyafetlerini koyarım diye aldım