Betus344 Nergiz hanıma gidiyorum ama Canan hanımı herkes daha cok tavsıye edıyor normal doğuma daha çok yonlendirdiğini söylüyolar önümüzdeki hafta gidiceğim sizce bundan sonra Canan hanımlamı devam etmelıyım
Acemianne27 Betus344 merhaba 38 haftama kadar yıldız hanıma gittim ama Aralık ayında hastanede olmayacağını söyledi. Ve bana Nergiz hanımı tavsiye etti ben memnun kaldım şuna 40+5 deyiz tamamen doğal doğum olmasını bekliyoruz ara ara sancılarım var ama suni sancı vermek istemiyor
esraizmirli Betus344 Saadet hanıma gidiyorum bence Saadet hanımıda tercih edebilirsiniz sonuna kadar normal doğum yanlısı son ana kadar bekliyor arkadaşım onda doğum yaptı çok memnun kaldı
Betus344 Acemianne27 banada sezeryana yonlendırıyor felan dedi benım bu 3.cu gebeliğim ikisi normaldi buda normal olur dedi ama geçen gittiğimde bebeğin kafası yukarda dönmez gibi gozukuyor dedi kafama takıldı
esraizmirli Betus344 ayda bir defa gidiliyor zaten siz kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama randevu bulamadığım zaman mail atıyorum uygunum gel derse gidiyorum tabi siz bilirsiniz ☺️
Betus344 esraizmirli 32 haftadayım öncesinde alamıyorum bazen eşim şehirdışına gıdıyor iki cocugumda daha var o yüzden skntı
Betus344 esraizmirli teşekkür ederim canım 🥰 ya evet hepsi iyi diyor herkes ama canan hanımıda çok övuyolar o yuzden bir fikir alayım dedım