Merve599 Merhabalar… anne yanı beşiği almak istiyorum ama çok kararsız kaldım otomatik sallanan mı alsam acaba diye de düşünüyorum yoksa ilk 6ay kullanılabiliniyormuş basit birşey mi alsam kullanan alan memnun kalan annelerimİz varsa tavsiyelerini alabilirim 😊
minikprensesimm Merve599 https://www.bebekonfor.com/krem-ayicik-uyku-setli-kademeli-dogal-karyola-besik/ canım ben bunu aldım hem çok güzel hemde uygun fiyatı bi bak istersen
Dgnyagli Merve599 bende anne yanı alıcaktım bu ilk 6 ay kullanılamlardan, baybmalla gittim ve baya büyük beşiklerde var anne yanı olabilen. Onlardan aldım, hem anne yanı hemde daha uzun kullanıla biliyor. NeXT to me falan boşuna para tuzagı bence
Girlpowerbabe Merve599 chicco baby hug aldım daha sonra ana kucağı mama sandalyesi olarak kullanılıyor
ssnnmmm Merve599 Meltem smart mondo aldım 3yaşa kadar çok rahat kullanılabilir kenarı kaldırılıp indiriliyor tekerlekli istersen sabitleniyor
Merve599 minikprensesimm çok tatlışmış canım güle güle kullansın bebeğin.. aklımda dursun bu da o zaman🙂
Merve599 Dgnyagli evett canım burda da güzel beşikler mevcut..ben biraz da aslında odadan odaya taşıyabileceğim de birşey olsun istiyorum çokta kararsız biriyim zaten bakalım artık
csmgh Merve599 Ben de odadan odaya taşınabilir istiyorum. İnstagramda bebefixshop diye bir sayfa var o sayfayı incelediğinizde katlanabilen,sallanabilen,taşınabilen bir beşik var. Fiyatı da yanılmıyorsam 600-700 TL arası.İnceleyebilirsiniz.☺️
Merve599 Buse919221 evet bunlar kullanışlı özellikle uzun süre kullanılabilmesi açısından güle güle kullansın bebişiniz😊
Merve599 Girlpowerbabe aslında benimde bunlar var aklımda kendisi sallanması müZik dinletme reflü yatagı olabilmeleri cazip geliyor hem de istediğim yere götürebilirim ailem de uzakta bebeğimin yerini yadırgamasını da istemiyorum
mucizemi_beklyrm Bende odalarda gezecek bişey arıyordum. E bebekte dikkatimi çekti reflü yatağı da oluyor gece için istersen kendi yatağınıza sabitlenebiliyor. Safe side anne yanı beşik aldım kullanışlı gibi bakalım vakti gelince deneyeceğiz
Girlpowerbabe Merve599 gerçekten çok kullanışlı iyi ki almışım denilecek bi ürün ben de inşallah birkaç haftaya içine kızımı koyacağım :))