11 gün önce bebeğimin kalbi durduğu İçin düşük yaptim ne yazik ki.10+1 idik.İlacla hastanede düşürdüm ancak düşükten sonra lohusa gibi oluyorsun dedikleri ne kadar doğruymuş hiç üşümeyen,yaz kış tişört giyen ben çok üşüyorum ve en ufak bi soguk olsa balkonu falan açsam hemen kasiklarima agri giriyor.11 gün sonunda kanamam bugün artık kesilmeye yakın oldu leke şekline dönüştü ama kasiklarim çok agriyor,karnıma kramplar giriyor sanki suni sancı ceker gibi ara ara vuruyor agrisi midemi bulandırır gibi.İlk günlerde bile bu kadar agri vurmuyordu.Ben kolay dusuk yaptım,içinde bisey kalmadı falan dediler hastanede ama yine de bu agri beni tedirgin ediyor açıkçası.Sizce normal mi?Bir de tahmin edersiniz ki tekrar çocuk düşüncesi aklımdan bir an bile çıkmıyor annelerimiz anne olunca anlarsın derdi ama aslında insan o bebek ana rahmine düşünce bile anlıyormuş bazı şeyleri.Çok korkuyorum önümdeki süreçten günlük hayatta rahat ve genelde hep iyi yönden bakmaya çalışan biriyimdir ama suan böyle olamıyorum.Biz korunmadık ama hani bebek olsun diye de çabalamadık ,istemiyorduk anlamında anlamayın akışına bırakmıştık ve zor bir süreç geçirmeden hamile kalmıştım.Ama simdi ya olmazsa,ya şans ederi hamile kalmışsam,ya tekrar olmazsa,ya yine düşerse kafamdaki sorulardan kurtulamıyorum kendimi vesveseye sokmak istemesem de hep kendi kendime konuşuyorum bu konuya odaklandim çıkamıyorum.Ne yapmalıyım?Ozellikle düşükten sonra nelere dikkat etmeliyim?Herkes 3 adet donemi diyor yeni gebelik icin,bazı yerlerde de 1,5 ay yeterli vs diyor.Herseyden önce kendi beynimde rahatlamam gerektiğinin farkındayım ama kronik şeker hastası olduğum icin bebeğime bu zarar verdi diye,aynı şeyleri yasama korkusu yaşam kalitemi cok düşürdü.İyi hissetmeye çok ihtiyacım var😓