mery_golge Merhaba . İki böbreğimde inanılmaz ağrıyor nefes aldırmıyor, yatamıyorum bile üstüne . Napsam bilmiyorum . Sırtım , midem felaket niye bu kadar ağrım var , çok üzülüyorum. Bi tadını çıkaramadım şu hamileliğin 😔
Sumeyye123_ mery_golge idrarında enfeksiyon olabilir canım doktoruna söyle tahlil ver bir baksın benimde öyleydi
RDT mery_golge Geçmiş olsun Kacıncı haftadasın ? Cuma bende doktora gittim 2 böbregimde genişleme var dedi. Ürologa gittim o da antikor testim pozıtıf cktıgı icin 2 hafta bekleyelim dedi. Su an 35. Haftamdayım doğumum da yaklasıyor. Yarın bi doktora daha gozukecegim bakalım o ne der 🤷♀️
Buketkucuk mery_golge benimde 1 haftadır arada gelen böbrek ağrılarım oluyor bol bol su içince idrarımı tutmayınca geçiyor dinlenmeye bakın bol bol sıvı alın geçer umarım ama mutlaka doktorunuza danışın
Ohaezgi mery_golge bende çok sancılanmıştım iltihap olmuş, hemen iğne yazdı bebeğe de zarar verirmiş doktorunuza söylediniz mi?
aselelif06 Böbreklerde genişleme olabiiyor bebek üzerine yatıyor. Bende çektim agrısını sağ tarafımda sıcak su koydum direk üzerine değilde sırta dogrı bide ayagımı sıcak tuttum. İdrar ve kültür vermeniz gerek bi ürologa gidin mutlaka
Helin6334 Merhabalar öncelikle gecmıs olsun benımde oyleydı ilk aylar gebeliğin ilk 3 ayı üstelik benımkıler ikiz bebek böyle bır sancı yok resmen böbrek ayrısı çok kötü,daha sonra acile giderdim bır ayrı kesıcı ancak o iyi gelırdı ertesi günü yine aynı tabi bır kaç gün acile gittim geldım sonra ürülojiye gittim sonuçlarımda bırsey çıkmadı bebek yer daraltıyor sıkışma oluyor ama siz yinede gıdın doktora çünkü bazı gebelerde böbrek büyümesi oluyormus tekrardan gecmıs olsun bu da bir süreç ıns hepsı geçer bebegınızı sağ Salim kucağınıza alırsınız😍🙏
Sumeyye123_ mery_golge büyük ihtimalle dediğim gibidir ilaç verir geçer bu gebelikde çok sık rastlanan bişey endişelenmene gerek yok
mery_golge RDT 18. Haftadayım engeksiyon çıktı antibiyotik verdi yek kullanımlık . Çok ağrı yapıyor mu ya dayanamadım ben