Ozgeemrahh Damlahtp doktorum şuna dikkat et falanda demedi baska doktora gidecegim tahlillerimle beraber
_glc1991 Ozgeemrahh banada ilk sağlık ocağı doktorum ilaç yazsın dedi doğum doktoru gerek görmedi ama 2.75 ti 3hafta sonra tekrar yaptır dedi 4.29 olmuştu dahiliyeye yönlendirdi gittim orda ilaç yazdılar
Damlahtp _glc1991 troid antikoru diye bir test var bana onu yaptı doktorum negatif çıktığı için ilaç başlamadı pozitif olursa başlıcam dedi benimki negatifti o yüzden perhiz gibi yediğine biraz dikkat et genede her ay tsh bakalım demişti
zynn Neslihannn34 yahu ben ilk baktirdigimda 10 kusurla başladım. 6 ayim.bitti daha yeni 2.70 leri gördüm. İlacınızı düzenli kullanın. Öyle çok yüksek bı değeriniz yok çabuk düşer
Neslihannn34 Bebislerimiz 29+4gunluk 25 . Haftamda cıktı bu troid ilaç kullanıyorum hayırlısı artık ne diyelim
Mom092 Neslihannn34 3.81 çıkmıştı hamileligimin basindan beri ilac kullaniyorum ☺️ Korkmayin ilac ile dengeleniyor
Neslihannn34 TeacherrMom 25m TeacherrMom 25mglik canim doktor hamile olmasan gerek bile duymam dedi ama bebekte beyin gerilimi yasatiyormus insan ister istemez dusunuyo ya
Neslihannn34 TeacherrMom Mom092 saol cnm benim ya okdr çok korkmustumki acaba bebise bisey olurmu diye beyninde gerileme olurmu diye
babyandmom1 Benim 4-5 haftalıkken 3.65 ti hiç fark edilmedi hiç bişey kullanmadım 11 ve 16. Haftada tekrar test yapıldı kendi kendine düşmüş. Bebeği etkilemiş midir?
Mehtapakgl Neslihannn34 benimde öyle en son testte, 25 mg tiroit ilaç kullanıyorum hafta sonu 50 mg yani 2 kere alıyorum