Bireylulmasali Kızlar 20 haftalık oldum nerdeyse yarım saatte bir gidiyorum gittikçe su içiyorum ne zaman biter bu durum? Nerdeyse banyoya taşınıcam
Ortmenanne16 Bireylulmasali 28. Haftadan selamlar sizi korkutmak istemem ama gece uykuları benim nanay oldu anca gündüz uyuyorum birkaç saat bu doğuma değin devam eden bir süreç bebiş doğsun annesi o zaman rahatlarsın 😊😊
91ARIN91ASK Bireylulmasali tuvalete yatmayı bile düşünür oldum 32. Haftamdayım yarım saatte bir olsa keşke 10dk ara ile gidiyorum sinirden ağladığım oluyor
Bireylulmasali Taze-anne yaa son haftalarda ilk haftalarda olur biliyorum ama benim hiç bitmedi dışarı bile çıkamıyorum korkuyorum çok yoruyor bu durum beni
Ortmenanne16 Bireylulmasali cooook normal nette gebelik simülasyon videolari var bir görseniz vücudunuz nasıl mükemmel bir uyum içinde değişim yaşıyor bunun olması çok çok normal ayrıca her 3 saatte bir amniyon sıvınız yenilenir de eskisi gitsin ki yenisi gelsin dimi 😊😊
91ARIN91ASK Bireylulmasali evet ya kaçırırsam diye eşime bez al bana diye ağladım geçen gün bıktım wc dururken çıkmaya gerek kalmadan tekrar geliyor
Bireylulmasali Hatice29 eğer geç gidersem oluyor canım geçen gece şiddetli ağrıyla uyandım meğer sıkışmışım 🤦🏻♀️
Betll_72 Bireylulmasali ben de 9.haftadayım ama bıktım artk wc ye gitmekten hayır mesaneye baskı yapiyo desem daha kiraz kadar anlamadm😂
Hatice29 Bireylulmasali Bende acaba enfeksiyonmu var diye korkuyodum o aklıma hiç gelmedi enfeksiyondan baya çektimde