Rbrose duygum19 dinlediğim bir doç dr yağ önermiyordu gözenekleri tıkıyormuş bu yüzden almadım ama nemlendirici ve şampuanını mustela aldım
Bulutsevdasi duygum19 mustela canım. İndirimi bekle setini al..konak samp losyonunu yağını tüm setini al. Güneş kremi bile mustela al
Nigar21 duygum19 canım ben mustela Bebek şampuanı pişik kremi losyonu ve yağını aldm çanta seti eczaneden internetde satılanlar sahte oluyor bire bir aynısı gibi
Kubra_kbr Bulutsevdasi Daha önce kullandınız mı. Memnun kalanlar kadar kalmayanlar da var ben kararsız kaldım alıp almamakta
Bulutsevdasi duygum19 setinde yenidoğan bebek samp vücut losyonu pişik kremi vücut yağı var. Ama şimdi yine inceledim. Benim için şampaun losyon pişik kremi konak şampuanı alicam. Ayrı ayrida aynı fiyatmis zaten..seti daha uygun sanıyordum değilmiş. Vücut yağı önemsiz . Yağdan ziyade losyon kullanicam. Yağ kuru atopik ciltler için iyi değil
Bulutsevdasi duygum19 evet daha uygun oluyor eğer çatlak kremi almadiysan onuda mustela alabilirsin. Bende bio oil olduğu için almadan olmasaydı mustela alırdım
TeacherrMom Bulutsevdasi çatlak kremi nin faydasini gördün mü canım borde kaçıncı haftada başladın kullanmaya
MomD duygum19 mustela tercih ettim ama alırken dikkatli olun çok fazla sahte ürün var internet sitelerinde bugün bile haberlere çıktı bebek ürünlerinde bile bunu yapıyorlarmış. Eczaneden alabilirsiniz küçük boy şampuanı bile uzun süre gidiyormuş.
duygum19 Nivea nın sabun, şampuan, losyon, bebek yağı ve pişik önleyici krem birde çantası da var fiyatı 80 tl
Sibush duygum19 pahali olmasina bakma cok uzun sure kullaniliyor, Mustela al. 2,5 aylik bebegim. 2 gunde 1 yikiyoruz saha yarisi bile bitmedi.
asenatrk Mustela aldık ama şampuan alırken dikkat edin sadece saç için olanı var bide vücut ve saç için olanı var biz onu aldık yorumları daha iyiydi☺️
Bulutsevdasi TeacherrMom ben 3 aydan başladım çünkü cildin esnekligi önemli bir anda büyürse karın işte o zaman çatlak oluşur tekrar toparlanması zor olur