Mlkmhrrm Merve61ts tabiki de gerekli Allah korusun ters giden bir durum var mı bebeğin gelişimi nasıl öğrenmiş olursunuz birde bebeğinizin detaylı her bir uzvunu görebilirsiniz biz en çok bebeğimizi daha detaylı göreceğimiz için istemiştik 🤭
2prensannesl Merve61ts şuan 3. Bebeğime hamileyim diğer ikisinde doktor göndermedi bende gitmedim ama bunda gittim. Arkadaşlarin dediği gibi herseye bakılıyor gitmenizi öneririm bende çok heyecanlı güzel birșey 🤗
Cancana_ kararsızim ben kötü birsey duyarsam doguma kadar psikolojim alt ust olur diye korkuyorum fakat birde erken teşhis edilecek bir sorun olup yaptirmazsam da vicdan azabı cekerim diye kendimi yiyorum emin değilim arada kaldim açıkcası
Cereninci Cancana_ git git bende bu hafta girdim 22 haftalığız çok şğkür herşey yolunda sende gir allahım hayırlısından sağlıkşı evlat versin
ssnnmmm Cancana_ kesinlikle yaptırılmalı bi problem varsa ona göre takibiniz yapılır yada müdahale edilir
Bireylulmasali Canım çok önemli sadece bebeğine değil senin rahmine rahim ağzı uzunluğuna açıklık olup olmadığına da bakıyorlar lütfen ihmal etme