Eminos123 simyakaya78 adetin 1. Gunu hamile olmuyoruz ama doktorlar hamile kabul ediyorlar o yuzden ben adetin son gununu soyledim saglik ocagindaki hemsireye doktor kontrolumde cuma insallah
Dilek_25 simyakaya78 bende evlendikten hemen sonra oldu ve ben hiç adet olmadım ama doktorda son adet tarihine göre hesaplıyor değişik
Kadze Mizgin2020 yorumu her gördüğüm postta sana dua ediyorum inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın 🤲🤲niyeyse şuan yine dua ettim ve yazmak geldi içimden❤️
Mizgin2020 Kadze ben bugün test yaptım adetime daha 7 gün var son paylaştığıma bakabilirsin testime 2. Çizgi var gibi
Kadze Mizgin2020 ayy çok sevindim her gördüğümde seni çok içimden geçirdim Allah biliyor ya🤲 ikinci cizgin görünüyor silikte olsa inşallah sağlıkla sihatle kucağına al çok ama çok sevindim🤗🤗
Damlasalman simyakaya78 bende aynı sorunu yaşıyorum 25 Eylül de hamile kaldim Ama son adet 1 Eylül doktor onu hesapliyor Ben Kendi hesabıma göre haftalarimi sayiyorum Sen nasil hesapliyorsun
Mizgin2020 Kadze Allah razı olsun canım herkez forum da beni göre göre tanıdı artık 😂 sonunda 2 gün sonra tekrarlicam koyulastigini göreyim gidip kan testi yapicam