simyakaya78 Kızlar ben yumurtlama testi yaptıgım ve pozitif gordugum tarihte sadece ilişki oldu ve suan hamileyim ben o tarihte hamıle kaldım, ve adet tarihinden hesaplanması sacma degıl mı? Aklımda deli sorular 😂
Mizgin2020 simyakaya78 ayy ne güzel kız bende bu ay ovulasyon yaptım 3 gün değerlendirdim inşallah bende hamiş kalırım bu arada hayırlı olsun
Aysun1983 simyakaya78 hayırlı uğurlu olsun cnm allah tamamına erdirsin bu hesaplama olayıma giriyoruz çıkamıyoruz o derece vahim 😀
Miniee simyakaya78 hayırlı olsun canım 🧿 herkes yumurtlama tarihini bilmediğindsn heralde doktorlar yanılmamak için bu şekilde hesaplıyolar oyle tahmin ediyorum 🤔
Kadze Mizgin2020 yorumu her gördüğüm postta sana dua ediyorum inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın 🤲🤲niyeyse şuan yine dua ettim ve yazmak geldi içimden❤️
simyakaya78 Miniee Evet yeni devire göre baya standart oldu oysaki mantıklısı yumurtladıgımı tarih 😂Artık biliyoruz ne zaman yumurtladıgımızı
Betuledem simyakaya78 tam döllenme tarihi belli olmadığı için son adet tarihini baz alıyorlarmış, ben de merak edip sormuştum. O nedenle sonradan keseye ve bebeğin gelişimine göre haftası değişiyor, kese görününce bazı doktorlar son adet tarihini değiştiriyorlar
tazegebee simyakaya78 çok şükür birisi benim gibi düşünüyor. bizde eşimin işi dolayisi ile hamile kaldigim ay 2 gun arayla 2 kere iliski yaşadık sonra olmadi ve o ay hamile kaldim. doktor adet tarihinden hesapladigi icin 1 hafta geriden geliyorsun diyor sürekli. hayir arkadaşım iliski tarihine gore tam haftamdayim ben ama anlatamiyorum sinir oluyorum 😂
Begumunannesi tazegebee al bndende okadar ovulasyon testiyle hamile kaldım hamile kaldığım tarıhı biliyorum ve doktora soyledm doktor hafta olarak benm verdiğim tarihi onayladı sat a gore 14. Haftadayım yumurtlamaya göre 13. Haftadayımm ama sat baz alındığı için 14 sayılıyo 🤨
Seyma-d simyakaya78 bana da garip geldi netten baktım bebek anne rahmine yerleştiğinde 2 haftalık sayılıyormuş ondan 😄