Been 🙋 arkadaslar sezeryan cok zor 🤦🏻♀️ belden uyusturuldum ben onu hissetmedim o iğneyi hiç anlamadım bebegin dogdugunu gördüm hemen koynuma verdiler emzirdim bunlar güzeldi yine hamileyim yine belden isteerim. 1 sene kadar cok egilip bükülünce belim agrıdı ama sonra sonra gecti. İlk ameliyat cıkısı tam 1 gün ciddi agrı cektim ayaga kalkmak asırı zordu yürümeyi unutmusum bacaklarım tutmuycak tasımıycak gibi gelmişti ben zorlandım ama hemen ayaga kalkanda vardı sadece ayaga ne kadar erken kalkıp hastanede yürürseniz o ladar cabuk acılar geciyor. Belden iğne acıtmıyor o eskidenmiş cok üşüyorsunuz iyi giyinin epey kan gidiyor. Depend cok ama cok önemli mutlaka alın dependi giyip üstüne pijama cekin. Ayagınıza corap kalın giyin yelek takın cok üşünüyor. Benim dikişlydi 10. Gün alındı korse 3 günden sonra takabiliyosan tak dedi bana doktorum ama takamadım epey cünkü agrı olıyor işte akma enfeksiyon riski var havasız kalırsa kurumuyor yaranız vs vs derken 15 gün.felan sonra takabildim. Gaz cıkmadan 15 dakkada bi.gelip gazınj yaptımı diyolar cok önemliymis yapınca bi yudum su içniştim ama yemek yinw yok demeyin ne yemegi diye cok acıktım ben 🤣 büyük wc yapınca yedim korkmustum cok böyle wc de zorlanırım diye ama kolay oldu. En büyük tavsiyem öksürmek ve hapsırmak asırı zor ksrnıma yastık dayayıp iki büklüö bi.öhü diyebilirdim 😓 o yüzden üşütmeyin. Eger kırgınlıgınız varsa sexeryan tarihinizi ertelyin sakın nezle grip öksürük aksırık varken girmeyin o toplara bi öksürmek için nelerimi vermezdim , sonrasında sezeryab yerinizw iyi bakın batikonla günlük temizleyin duş alın ama sonra önce peceeteyle ben hafif dokunuslarla sonrada sac kurutmayla kuruturdum ona rahmen hafif akıntılı enfesiyok oldu iyiki patlamadı veya acılmadı dikişlerim. Nescafe iyi geliyor gaz için hemen cıkarıypr dediler aldım içtim ben bilmiyorum faydası varmk cıkardım gazımı 1-2 saatte biraz belden uysturmada bile konusurkem falan hafif zorlanıyosunuz narkozla..eşinizlw konusun sizi konusturmasın abuk sıbuk bisi söyleyebilirsiniz🤣