caglanurr figenng ben 17 gün önce oldum sormak istediğin varsa cevaplayabilirim Bgmky Sinemisdemiraggg
Beker Bgmky 29 aralıkta kaç haftalık oluyorsunuz? Ay doktor bana öyle bir tarih verirse 1 ocak isteyecem de siz böyle bir teklifte bulundunuz mu doktorunuza
Bgmky Beker tam 39 oluyor o an heyecandan aklıma gelmedi ama bu pazartesi kontrolüm var o zaman konuşucam
HYM Yarenim2020 bana bastırmadılar belki uyşukken ameliyathanede bastırmışlardır odada öyle bir müdahale olmadı
caglanurr Yarenim2020 Yok aman aman bi acısı Yok hiç acımıyor diyemem ama öyle öldüm bittim acısıda Yok korkma
Yarenim2020 caglanurr ilk doğum normal oldu fakat ikimci için pazartesi suni verilcek her ihtimali göz önünde bulundurup sezeryanı da araştırıyorum
caglanurr Yarenim2020 sezeryan candır bence ya iyiki sezeryan olmusum 🙏🏻 Tabiki sizin bileceğiniz iş ama. Ben 8 saat sonra hemen ayaklandım hiç sıkıntı çekmedim
caglanurr Gmzecemelin ya onu doktora sormayı unuttum ben takmadım daha ama burda okumustum iki hafta sonra takılmaya baslanıyor diye
Beker Didoooo ay bende işte 4 gün yasak var ya o dönemlerde acaba doktor 1 ocakta alırım diye hep düşündüm belki de ondan mı size de 29 Aralık dediler pazartesi bana da gün verecek sanırım 🙈