deletedmom43 nilo81 Genelde kanda negatif çıkıyorsa sonuç negatif oluyor. İdrar testinde negatif payı büyük ama kanda böyle yanılma payı yok
EmineGneDemir nilo81 bende de ilk negatif çıkmıştı. Ama adetime daha 1 hafta vardı. Üşütmüştüm gebelik şüphesi olabilir diye test isteyim öyle tedavi olmak istedim. Negatif çıkınca serum yedim ama 1 hafta içinde idrar testi yaptığımda evde pozitifsin. Ben hamile olduğumu hep hissetmiştim. Antibiyotiklerimi kullanmamıştım hatta 😊
Fnur05 nilo81 benim öyle olmuştu canım adetim 2 gün gecikince kan verdim negatif çıktı 1 hafta geçti olmadım yine kan verdim o zaman öğrendim geç döllenmeymiş😊😊
Ayseenurr Bende olmustu. Acılde kan yaptırmıştım adet olmadım 1gun ve halım yokdu cok kotuydum sonra kanımda bıse cıkmadı gebe degılsın dedi 3günngecti eczaneden test aldm soluk cızgı cıktı ama yıne kana gıttım sonra gebe cıktım ☺☺
Mickeylover Ayseenurr aynısı bende de oldu hemde kanda yoksa yoktur diye kestirip atan çok oldu ama olabiliyor☺️
Gozdehanzade Benım ılk kızımda ole olduu kanda cıkmadı ultrasonda yoktu sokturucu verdı dr 10gun ıctım gene olmadım baska dra gıttım tabı olmazsın bebıs var burda demıstıı gec dollenme olmus sonra 3ay kanamam oldu tabı suan 8yasında
Hazal0606 Gozdehanzade merhaba bende aynı şeyi yaşıyorum kan verdim çıkmadı ultrason da da yok ama hala adet olmadim tam olarak nasıl gelişti gebe olduğunuzu ne zamn öğrendiniz negatif çıktıktan sonra?
1414781 Gozdehanzade yerleşme kanaması denen şey oldu sanırım kahverengi leke oldu ilk gün ertesi gün pembeden kırmızıya dönük kanamam oldu HCG kan testi verdim negatif çıktı fakat sürekli uyku halim var yorgunluk var midemde karnımda kaynama var ve istemsizce duygusala bagladim sizce HCG testinde yanılma olabilirmi
270918ib Gozdehanzade ilk kan verdiğinizde değeriniz kaç çıkmıştı acaba ? Çünkü adet gecikmemin 13.gunu oldu bugün ve ara ara mide bulantısı kasık ve bel sancısı devam ediyor ama kan sonucum 0.200 cıktı
Fatos27 Ben de kanda çıkmamıştı bı kaç gün sonra test aldım onda silik çizgi çıkmıştı sonra kan verdim pozitif çıktıydi🤩
Ftmacgdm Benimde adetim geçtiği hlde kan testinde negatif çıkmıştı hatta doktor havalardan geçikmiştir demişti😂 bir iki hafta sonra tesadüfen kan değerlerime baktırmaya gittiğimde 6 haftlık hamile olduğumu öğrendim😊😊😊
Elif3347 Fnur05 bende dun kan verdim negatif çıktı ama halsizlik basım agryr göğüslerim sis adet olmadm 2 gecti sence bende de olabilir mi gebelik
Emine63 nilo81 bende gebe olduğumu hissetmiştim ama hala hastalığımı beklemem gerekiyordu öğrenmem için. Acele ettim erkenden kan testi yaptım negatif çıktı. Sonra hastalığım 2 gün gecikti hemen idrar testi yaptım iki çizgi çıktı hemen kan testi yaptırmaya gittim ve pozitif çıktı ♥
Maftuna Emine63 bende his ediyorum bugün doktura gitim kaç testi yaptım evde idrar testi yapmıştım ikiside negatif cıktı. Adetimin gelmasina 3 gün önca ilişkiya girdim. 7gundur gelmiyor bende haftaya u zaman kan testi yaptırmayı dusunyorum.
Didemalkanendik Benm öyle oldu oğlumda kanda çıkmadı biyopsi yapıldı adet olmayınca dr uma gittim kan tahlili yaptı 6.5 haftalık çıktık yani biyopsi yapıldığında 3-4 haftalık hamileymişim
GmzApm Arkadaşlar yardımcı olsanız Ekim 14 ünde adet oldum adetlerim düzenli 29 unda evlendim kasımın 15 inde adet olmam gerekiodu olmadı 12 gün geçti idrar testi negatif çıktı kanda negatif çıktı ama belirtiler var bas agrısı idrarda sarı turuncu renk haksizlik göğüste renk değişimi kaşıkta belde agrı adet olcakmış gibi oluom ama olmuom anlamadım ne yapmalıyım kızlar yardımcı olsanız 🙏
Ebruuuu64164 GmzApm ama hamilelik belirtim tek birşeydi oda aşırı hassas göğüsler bu tarz şeyler kişiden kişiye değişiyor
kubi91 GmzApm Bttenimde baya geçti 7 gün geçince kan yaptım negatif çıktı . Doktor alttan muayene etti mantar varmış anyibiyotik ve adet söktürücü verdi , muayeneden sonra 2 gün kan leke geldi adetim sandım birdaha gelmedi . Muayene olalı 5 gün oldu.
Ebruuuu64164 nilo81 ben! :) kanda negatif idrarda pozitif çıktı.birkaç güne sağlık ocağında yaptırdım hamileydim. Negatif çıktığında özel hastahanede yaptırmıştım
Melekq Ebruuuu64164 merhaba bende dün idar testi yaptırdım çift çizgi çıktı adetim 13de gelmesi gerekiyordu gelmedi bugün hastaneye gittim negatif çıktı bende özel hastanede yaptırdım kan testi acaba makinaları mı farklı ki
Ebruuuu64164 GmzApm ama. Pek anlamam bu işlerden yani ben reglimin üstüne bir hafta sonrasına filan hamile kalmışım