Hayallerhayatlar Merhaba hanımlar 12 haftalık hamileyim belim ıkı gundur kırılacak gıbı agrıyor yaşayan var mı korkuyorum
ssnnmmm Hayallerhayatlar 28.haftadayım hala ağrıyor hele azcık iş yapınca yattığım yerden doğrulamıyorum
Hazalcinar Hayallerhayatlar Benim ilk haftalardada cok oldu ve suan 21 haftamdayim halen bel agrilarim var ayni adet gorucekmisim gibi ilklerde cok telaslaniyodum ama kimi hamilerde oluyomus
Hayallerhayatlar ssnnmmm Benım haftalarda da var mıydı pekı otursam dahi agrıyor belim mı desem kalcamın tam üstü
Hayallerhayatlar Sermec27 olmaması daha ıyı bende dıgerı kürtaj oldugu için bundada belim agrıyınca korkuyorum bu hafta ikili tarama testi var inşallah o zamana kadar geçer
Tatlianne_ Sermec27 sen hamile misin. Çok sevindim daha öncelerden karşılaşmıştım iki kaybın vardı benimde iki kaybım vardı ordan aklımda kalmıştı. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin insAllah 🤲🏻
Sermec27 Hayallerhayatlar anladım benim de 2 kaybım var rabbim bu evlatlarımıza ömür versin inşallah 🤲
bsraYsf2323 Hayallerhayatlar 28. Haftadayım bel ve sırt ağrısı yaşıyorum özellikle geceleri uyumuyor bazen 😔
zepbjk Hayallerhayatlar 37 haftalık olduk kaçtan beri belim ağrıyor hatırlayamıyorum 🙊 bel kuvvetlendirici egzersizler yap yolun başındayken bel ve sırt benden tavsiye ihtiyacın olacak çok
aysenurturk Hayallerhayatlar bende 16haftalık hamileyim uzun zamandır belim ağrıyo resmen ikiye bölünecek arada kütürdüyo doktor normal dedi ama ben yürüyüş yapmaya başladım biraz azaldı