isminaz ➡Omega 3 ne zman kullanmaya basladınız. ➡Hangilerini kullanıyorsunuz ➡Bebekle birlikte Size de kilo aldırıyor mu
deletedmom507 isminaz regenesis max 12.haftada verdi doktorum. Çok düzensiz kullanıyorum içime sinmiyor ilaç kullanmak şu an 17bitecek şuana kadar 1kilo aldım😎 inşallah böyle devam edr
Karennn isminaz ben bir aydır kullanıyorum bende kilo aldım bi etkisi varmı bilmiyorum ama gelişimi bir hafta geriden giden bebeğim şuan tam haftasında regenesis max kullanıyorum
Ceyduygu isminaz Canım ben eczacı teknisyeniyim omega3 kilo aldırmaz istah acmaz icin rahat olsun 😊 bu arada bende ocean mummy kullaniyorum
mervec isminaz bu omega3 kilo mu aldırıyor yoksa 🤤 bende 21. Haftadan beri marincap kullanıyorum bir ay oldu çok kilo aldım o mu etkiledi acaba
Hamdos Ben 1 aya yakindir kullaniyorum ama baya aldim ama sanmiyorum omegadan cunku son aylarim mecbur aliyorum
Busear 13.haftadan beri kullanıyorum i Mom ve alg yağı içiyorum bebeğim gayet normal ben şuan 22.haftayım 4 kilo aldım
Gizemimibekliyorum Ceyduygu Merhaba Ceyduygu ben de Ocean marka Omega alacaktım Doktorum Imom yazdı onu aldım. Ama aklım Ocean’da. Bir dahakine kesinlikle onu almak istiyoru. Sen hangisini önerirsin ve Ocean her eczanede var mıdır?
Ceyduygu Gizemimibekliyorum Merhaba. Ocean her eczanede var ben kendim ocean tercih ettim hem gebelere özel hem üretim yeri almanya ben alman ürünlerinin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Ben ocean öneririm siz yinede doktorunuza danışıp alın onlardan daha iyisini bilemeyiz tabii 😊
Gizemimibekliyorum Ceyduygu Ya ben de Ocean alacaktım doktoruma da söyledim hatta. Gitti bana Imom u önerdi. O da iyidir muhakkak ta ben psikolojik Canan Karatay Ocean tavsiye etmiş diye duyduğum için Ocean almak istiyorum. Alman ürünlerine karşı benim de bi güvenim var ne yalan söyliyim. Teşekkür ederim cevabınız için.😊
Ceyduygu Gizemimibekliyorum Ocean kullansanizda bir problem olacağını düşünmüyorum isterseniz onu kullanin iciniz rahat etsin. Rica ederim 😊