Nurbalam tazeaane bana da istersen hastanede yat takip edelim dedi ama evim hastaneye araba ile 3 dk olduğu için kalmadım . Hastaneden döndüğümden beri şükür hiç leke kanama olmadı Buda benim moral ve enerjimi daha çok yükseltti inş bu şekilde atlatacaz 🙏
Nurbalam Bgm_61 amin amin yarabbi kimseyi evladı ile sınamasın 🙏 sağ selamet sağlıkla gelsinler 🙏 bende çalışıyorum rapor verdi işte 🙏
Nurbalam esratalha maşallah darısı bana 🙏 su önemli mi canım ? Su içince daha çok idrara gidiyorum bir sıkıntı olmaz yani demi
esratalha Nurbalam su herşeye çok iyi geliyo mümkün olduğu kadar su iç, kabız olmamaya çalış. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻👼🏻
Nduru Nurbalam Rabbim yardimcin olsun senin ve tum gebeligi sorunlu gecenlerin. Hepimiz saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim insallah. Bol bol dinlen. Hele ki evi asla supurme haftada bir flnda supurme. Supurge omurgayi beli fln acayip yoran bisey.
Nurbalam Nduru tamam canım dokunmayacam dahi eşim sağolsun hani yapıyordu ben ancak çok kırıntı olunca yapıyordum artık onu dahi yapmayacam . Çok teşekkür ederim 🌸
aeminegmss Nurbalam Allah yardımcın olsun canım rabbim derdini veren dermanınıda verir bol bol dinlen ayaklarını yukarda tutmaya çalış bi süre iş tutma bence
Minay Nurbalam evet iğne daha etkili ama o iğneyi vermek doktor tercihi bazı doktorlar ilk 3 aylık dönemde o iğneyi vermiyen doktorlar var sağlıksız gebelikse iğne düşüğü geciktirmesin diye
nesibe_baris Nurbalam stres yapma benim de ilk 3 ay hep kanamalı hastanelerde yatarak serum iğne vurularak geçti . Ama sen en ufak kanamada doktoruna git mutlaka geçer diye düşünme . Progestan hala kullanıyorum etkisini çok gördüm
Emoztrk Emoztrk bide prolutex diye bir iğne yazmıştı doktorum günde bir tane de iğne yaptım 12 haftalık olana kadar
Blackk34 Benim de o haftada benzer bir olay olmuştu iğne ve progesteron 200 mg verdiler çok şükür şu an 16. Haftaya girdim. Bebek sağlam ise bir şey olmuyor moralinizi sağlam tutun bol bol dinlenin.