goncatayfun 36 haftalığına 2600 kilomuz doktorum zayıf bebek kilo alımı 2 haftadır yavaş gelişimi durabilir haftaya alabiliriz dedi çok korkuyorum bebegime bisey olcak diye başına gelen var mi napcam bilmiyorm
YagmurAnnesi goncatayfun İnternette 36 haftalık bebek boyu yaklaşık olarak 46-47 cm kilosu ise 2700 gram civarına ulaşacaktır. Yaziyor. 100 gram icin mi bunu soyluyorlar anlamiyorum ya. Sen yemene icmene dikkat et canim.
YagmurAnnesi goncatayfun Muz, kasar peynir, haslanmis yumurta, ceviz, badem, yogurt, süt bunlari her gun tüket. Umarim ise yarar
Niloya goncatayfun ben suan 38.haftaligim. ve bebegim 2700 kilosu. Daha zamanin var moralini bozma dogana kdar kilo aliyor sen yediklerine dikakt et bol meyve sut ceviz balik ye kilo alacaktr
goncatayfun geçen hafta gittiğimde 2500 2600 arası dedi bu defada 2640 dedi gelişimi yavaşlamış dedi iki gün sonra tekrar gel hareketlerini takip et böyle giderse haftaya da alabilirim dedi cok moralim bozuldu 5 yil sonra tam kavustum bebegime derken ona bisey olmasin çok korkuyorum. 😭
goncatayfun bu söylediklerinizi yiyorum zaten yemeye dikkat ediyorum yani yine tüketmeye devam edicem inşallah düzelir.
Masalim Benimde 36 haftamdayim 2800 kilo normal die biliyorum doktor bişey demedi ama Allah buyuk sikmayin canınızı ☺
Aslihan26 goncatayfun başka bi doktorada gözükün bakalım o ne dicek. Ona göre yol belirlersiniz en azından
deletedmom351 goncatayfun Canım 38+4 bebeğim 2800 ben bile takmıyorum bu kadar doktor bizim için yeterli dedi zayıf olması hiçbir şekilde sorun teşkil etmiyor aksine daha hızlı toparlıyorlar. Yeter ki sağlıklı olsun
Ftm goncatayfun bende 37 haftadayken kilosu 2700 dü gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi korkmana endişe etmene gerek yok canım
goncatayfun her hafta en az 150 gr alırken bu hafta almaması 40 gr almış olması korkuttu beni zayıf olması değilde gercekden gelişimi yavaşladı diye çok panik oldum.
Berra goncatayfun doğsa böle haftasıda ıyı ve kılosuda gayet güzel canınızı sıkmayım. Tanım saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın.
Handeberkay goncatayfun canım ultrason bazen yanlış ta ölçüyor ben 32 haftalık ilken 2021 di 34 te gittim 2041 14 günde sadece 20 gram alması beni şok etmişti 37 de gittiğimde ise 2850 di doktora nedenini sorduğumda aletler yanlış ölçebiliyor takılmamak lazım dedi
Nergiztn Aynısını geçen hafta yaşadım kuzum 36 haftalıkken 2 buçuk kilo bile değil daha 35 haftalık dedi şok oldum ondan 1 hafta önce gittiğimde gelişimi gayet iyi dedi geçen hafta çok zayıf dedi 2 buck kilo olsa rahatlicam ama vardır ya 2 buçuk falan dedi anlamadım dogumumada 21 gün kaldı çok sıkıldım bu konuya çok taktım kafama