Nazmel Kürtaj ya da düşüğü olup bir sonraki gebeliği için pıhtılaşma testi yaptırmasanızda Her önlemi alan (iğne,aspirin vb başlatan) İstanbul anadolu yakasında bilgili ilgili doktor arayışındayım?
glnzem Nazmel delta hospital de vefa Yılmazer. Arkadaşım da kan pıhtılaşması varmış bilmiyordu 8 haftalık bebeğini kaybetti bir sonraki gebeliğinde doktorumuz hemen aspirine başladı. Bende bir önceki gebeliğimde kürtaj oldum şimdiki gebeliğimde hemen aspirin başlattı. Gayet ilgili bilgili ve çok sevecen bir doktordur. Bu arada isim vefa ama bayandır kendisi 😊😊
gel_artik_bebegim glnzem gebeligi ogrenir ogrenmez mi aspirin başladılar bir de progestanla aspirin ayni anda kullanilir mi acaba
glnzem gel_artik_bebegim hemen başladık aspirine ayrıca bana her ihtimale karşı Progestan da vermişti ikisini aynı anda kullandım ben. İki tane koca çikolata kisti ile hamile kalamayan arkadaşımın bile hamile kalmasına vesile oldu kendisi 😊 ayrıca hastalarına numarasını verir ve her sorun yaşadığınızda mesaj attığınızda geri dönüş yapar. Şiddetle tavsiye ederim internetten yorumlarına da bakabilir instagramdan sayfasına da bakabilirsiniz.
Nazmel glnzem doktorunuzu araştırıcam bende gerçekten ilgili bir doktor istiyorum. Aslında benim doktorumda çok iyi ama sağlıklı gebelik geçirenler için iyi. Bir kimyasalım oldu 2 ay sonrada kürtaj oldum. Mesela kimyasalı ben gebelik olarak saymıyorum dedi. Kürtajıda çok dikkate almıyor normal olur gibi konuşuyor. Aslında burda bir çok insanın övdüğü bir doktor tavsiyeler üzerine gittim ama işte
glnzem Nazmel vefa hanım çok ilgili bir doktor ve güler yüzlü hastaları çok sever kendisini. Ayrıca daha önce Zeynep Kamil de çalışmış baya tecrübeli yani. Umarım memnun kalırsınız.